رفتن به مطلب
پشتیبانی فارسی IPS
  • جستجو
    جستجو در
    • تنظیمات بیشتر...
    نمایش نتایجی که شامل...
    جستجو در...
آخرین نسخه IPS
آخرین نسخه فارسی ساز

تنظیمات یا سرور با خطا مواجه گردید (+ رخداد نگاشت های سیستمی)


پست های پیشنهاد شده

درود دوستان، وقتتون بخیر @Arash.Ranjbar

من از بخش تنظیمات نمایه وقتی مدت زمان های تاریخچه کاربر رو کاهش میدم تا حجم دیتابیس سر به فلک نکشه، با این خطاها رو به رو میشم، علت این خطاها چیست؟ (ویدیو پیوست شد)


۲۱/۰۹/۰۶ 23:01 	uncaught_exception 	TypeError: preg_match(): Argument #2 ($subject) must be of type string, array given (0) #0 /home/sci... 	

۲۱/۰۹/۰۶ 22:50 	uncaught_exception 	TypeError: preg_match(): Argument #2 ($subject) must be of type string, array given (0) #0 /home/sci... 	

۲۱/۰۹/۰۶ 22:46 	uncaught_exception 	TypeError: preg_match(): Argument #2 ($subject) must be of type string, array given (0) #0 /home/sci... 	

۲۱/۰۹/۰۶ 22:44 	uncaught_exception 	TypeError: preg_match(): Argument #2 ($subject) must be of type string, array given (0) #0 /home/sci... 	

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

سلام. 

احتمالا چون ترافیک کمتری داری کارها به درستی اجرا نمیشن. برای بررسی و تست اینکه مشکل از ترافیک هست یا نه میتونی از تنظیمات پیشرفته نوع انجام کارهارو روی cron تنظیم کنی (هر دقیقه یکبار) 

 

 

  • تشکر 1

IPSforum.ir

پشتیبان فارسی انجمن ساز IPS

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

ضمنا به بروزرسانی به نسخه جدید احتمال زیاد مشکلت حل شه

  • تشکر 1

IPSforum.ir

پشتیبان فارسی انجمن ساز IPS

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 10 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است :

سلام. 

احتمالا چون ترافیک کمتری داری کارها به درستی اجرا نمیشن. برای بررسی و تست اینکه مشکل از ترافیک هست یا نه میتونی از تنظیمات پیشرفته نوع انجام کارهارو روی cron تنظیم کنی (هر دقیقه یکبار)

درود آرش جان، وقتت بخیر

برای استفاده از روش انجام کارها با cron دقیقا باید چکارهایی رو به ترتیت انجام داد؟ به پشتیبانی هاست تیکت بزنیم خودشون میدونن باید چکار کنند؟

ممنون میشم این مورد رو توضیح بدی برامون

cron.png.1708287c29e5d13902895e2b50a1eb5a.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

سجاد جان اگه یکی دو روز بهم فرصت بدی حتما آموزش جامعش رو میزارم. چون واقعا دسترسی به سیستم ندارم

  • تشکر 1

IPSforum.ir

پشتیبان فارسی انجمن ساز IPS

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله حتما آرش جان، متوجهم و اینکه شما اختیار داری عزیز :8:

  • تشکر 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت
در 12 ساعت قبل، سجاد محمدرضائی گفته است :

ممنون میشم این مورد رو توضیح بدی برامون

برای شروع کار وارد ادمین IPS و به مسیر تنظیمات > پیکربندی پیشرفته > سرور برو و طبق تصویر زیر روش انجام کارهارو روی cron بزار. بعد اینکار یک کادر زرد رنگی برات باز میشه که یک دستور (command) بهت میده. حالا اینو کپی کن

Firefox_Screenshot_2021-09-10T18-41-22.514Z.png

بعد کپی کردن وارد هاستت شو و به بخش cron برو

cron-cp-le1.jpg

در بخش ایمیل اگر خواستی ایمیلی رو وارد کن که نتیجه کرون ها برات ارسال شه. حالا طبق تصویر زیر تو سه بخش داری:

cron-cp-le2.jpg

1. نوع کرونی که میخوای رو انتخاب کن (پیشنهاد: هر دقیقه یکبار)

2. بعد اینکه شماره یک رو انجام دادی این بخش ها اتوماتیک کامل میشن

3. در این فیلد اون دستوری که تو توضیحات قبلی گفتم دخیره کنی رو پیست کن

حالا add nee cron job رو بزن. در مسیری که انجمن رو نصب کردی به آدرس زیر برو:

applications/core/interface/task

حالا دسترسی فایل task.php رو 0777 تنظیم کن. در نهایت برگرد داخل ادمین IPS و دخیره رو بزن. به همین سادگی!!!

 

در ضمن این بگم که اگه بلد باشی با php دستور دهی بنویسی خیلی راحت میتونی کارهای انجمنتو انجام بدی. خیلی کارا میشه کرد

 

  • تشکر 1

IPSforum.ir

پشتیبان فارسی انجمن ساز IPS

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی خیلی ممنون آرش جان :53:

حالا دیر نمیشد، راضی به زحمت افتادن نبودم عزیز :8:

در 36 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است :

در ضمن این بگم که اگه بلد باشی با php دستور دهی بنویسی خیلی راحت میتونی کارهای انجمنتو انجام بدی. خیلی کارا میشه کرد

آره همینطوره، اگر زبان های برنامه نویسی خصوصا php رو بدونیم همه چی اوکیه و خیلی حرکتا رو میشه انجام داد، منتهی مسئله سر همین بلد نبودنشه گل پسر :4:

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

من خودم ادعا نمیکنم که کاملا بلدم ولی اگه html رو کامل بلد باشی یه فایل آموزشی برات میفرستم که تو عرض یکماه میتونی سطح زبانتو به حد متوسط برسونی. حتی با یادگیری php میتونی تا حدودی هم جاوا یاد بگیری

  • تشکر 1

IPSforum.ir

پشتیبان فارسی انجمن ساز IPS

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود مجدد، روز بخیر

آره پیشنهاد خیلی خوبیه، اگر که تو تالار آموزشی هم قرارش بدی باقی دوستان هم میتونن ازش استفاده کنین، منم ببینم از پسش بر میام یا نه :4:

میدونی راستیتش آرش جان من کلا میونه آنچنان خوبی با کدنویسی و برنامه نویسی کردن ندارم :63:

  • خوشحال 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
  • اضافه کردن...