رفتن به مطلب
رونمایی از اولین و قویترین قالب IPS در ایران و در مارکتهای جهانی ×

 Bot

 تیم مدیریت
  • ارسال ها

    601
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

    هرگز
  • verified status

    not yet
  • آخرین ارسال

  • روز های برد

    4

Bot آخرین بار در روز ژانویه 3 برنده شده

Bot یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

814 بازدید پروفایل

دستاوردهای Bot

Community Regular

Community Regular (11/15)

  • ارسال کننده سریع نادر
  • همکار نادر
  • اولین پست

نشان های اخیر

9

امتیاز

Bot's information

  1. Bot

    Issue after most recent updgrade

    Hi, We have lot of topics which have 1000’s of replies. After most recent upgrade when we click on the these topics page is not loading. Any suggestions related to what might be the issue? Something changed with the latest upgrade? I can message the link if anyone can take a look at it. Thank you. View the full Question
  2. Bot

    Maintenance tasks not running But the running

    Hello im running in a custom home server debian 12 php-fpm 8.2 im getting into acp " Maintenance tasks not running " but according last run they result running i tried different method with crono job from server. and after 24 hours message coming up then i switched to Use web service with my self own application that send a request to php page and the output from the quest is task run I made a small c++ software that visit the task url each 25 second, below screenshot i running this into a windows server and everything is fine from my client side but the alert message still popup there! any help ? View the full Question
  3. Bot

    Cleaning ibf_core_member_history?

    Got a message from our hosting provider that the ibf_core_member_history is a very large table at this moment. They ask us to reduce this table. Is there a way/setting that I can do that safely? Is it just history for what any member did on the database? View the full Question
  4. Bot

    Unable to create new forum

    Hi, We are trying to create a new forum and below is the error I am seeing when trying to create one..Can anyone suggest what might be the issue. INSERT INTO `forums_forums` ( `parent_id`, `forums_bitoptions`, `position` ) VALUES ( '2', 0, 13 ) IPS\Db\Exception: Field 'max_threads_error' doesn't have a default value (1364) #0 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Db/Db.php(941): IPS\_Db->preparedQuery() #1 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Patterns/ActiveRecord.php(487): IPS\_Db->insert() #2 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Node/Model.php(2530): IPS\Patterns\_ActiveRecord->save() #3 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/applications/forums/sources/Forum/Forum.php(1327): IPS\Node\_Model->save() #4 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Node/Controller.php(420): IPS\forums\_Forum->formatFormValues() #5 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/applications/forums/modules/admin/forums/forums.php(132): IPS\Node\_Controller->form() #6 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Dispatcher/Controller.php(107): IPS\forums\modules\admin\forums\_forums->form() #7 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Node/Controller.php(69): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #8 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/applications/forums/modules/admin/forums/forums.php(44): IPS\Node\_Controller->execute() #9 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\forums\modules\admin\forums\_forums->execute() #10 /home/nginx/domains/testdomain.com/public/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #11 {main} View the full Question
  5. Bot

    Security certificate error

    Hello, I'm hosted here with invision and suddenly my site is showing a security error. tintdude.com Thanks for any help View the full Question
  6. Bot

    [BUG 4.7.17]

    Sending unapproved notifications for moderators without the required causes an undefined array key error: Whoops\Exception\ErrorException thrown with message "Undefined array key "can_view_hidden_MODPERMKEY_MYITEMTITLE"" Stacktrace: #9 Whoops\Exception\ErrorException in \system\Content\Content.php:2635 #8 Whoops\Run:handleError in \system\Content\Content.php:2635 #7 IPS\_Content:sendUnapprovedNotification in \system\Content\Item.php:526 #6 IPS\Content\_Item:createFromForm in \system\Content\Item.php:150 #5 IPS\Content\_Item:create in \applications\MYAPP\sources\MYITEM\MYITEM.php:728 #4 IPS\MYAPP\_MYITEM:create in \applications\MYAPP\modules\front\MYMODULE\index.php:93 #3 IPS\MYAPP\modules\front\MYMODULE\_index:new in \system\Dispatcher\Controller.php:107 #2 IPS\Dispatcher\_Controller:execute in \applications\MYAPP\modules\front\MYMODULE\index.php:39 #1 IPS\MYAPP\modules\front\MYMODULE\_index:execute in \system\Dispatcher\Dispatcher.php:153 #0 IPS\_Dispatcher:run in \init.php:940 The issue is in the \IPS\Content:sendUnapprovedNotification() function when it checks the individual item permissions (lines 2616-2641): try { $container = ( $this instanceof \IPS\Content\Comment ) ? $this->item()->container() : $this->container(); $containerClass = \get_class( $container ); $title = static::$title; if ( isset( $containerClass::$modPerm ) and ( $perms[ $containerClass::$modPerm ] === -1 or ( \is_array( $perms[ $containerClass::$modPerm ] ) and \in_array( $container->_id, $perms[ $containerClass::$modPerm ] ) ) ) and $perms["{$modPermKey}{$title}"] ) { $$varKey = TRUE; } } catch ( \BadMethodCallException $e ) { } The IF check uses $perms["{$modPermKey}{$title}"] directly without first doing an isset() check (like it does for $containerClass::$modPerm ). This happened after I added the content item class to my development board and old moderators set up before it are checked and don't have the field/value set. View the full Question
  7. Bot

    Forum not accessible - error 500

    Hi everyone As of yesterday, my forum is not accessible anymore (core4d.com) and error 500 is thrown. No changes or updates were made. My host checked the server and insists that the issue is in IPS. I can login into admin panel and found these repeating errors in system logs: UnexpectedValueException: (0) #0 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Dispatcher.php(173): IPS\_Theme->getTemplate('global', 'core') #1 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Standard.php(113): IPS\_Dispatcher->finish() #2 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Front.php(558): IPS\Dispatcher\_Standard->finish() #3 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Dispatcher.php(155): IPS\Dispatcher\_Front->finish() #4 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #5 {main} and this one #0 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Theme/Theme.php(885) : eval()'d code(3467): IPS\_Theme->getTemplate('global', 'core') #1 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_forums_front_topics->topic(Object(IPS\forums\Topic), Array, NULL, Array, NULL, NULL, Array) #2 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(643): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('topic', Array) #3 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Controller.php(118): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->manage() #4 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Content/Controller.php(50): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #5 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(39): IPS\Content\_Controller->execute() #6 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/system/Dispatcher/Dispatcher.php(153): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->execute() #7 /home/c4dcafecom/public_html/ipb/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #8 {main} I have no clue how to address this. Currently on version 4.7.16. Anyone has some pointers where to start troubleshooting? Thanks View the full Question
  8. Bot

    4.7.16 Vulnerabilities - Addressed in 4.7.17?

    Hi, I recently had to restore a site and noticed some log entries referencing applications/core/interface/ckeditor/ckeditor/plugins/ related to malicious activity and I see that was reported as a possible vulnerability. https://nvd.nist.gov/vuln/detail/CVE-2024-30162 There was also another report for a SQL injection. https://nvd.nist.gov/vuln/detail/CVE-2024-30163 Were these addressed in 4.7.17? Thanks View the full Question
  9. Bot

    Site Errors

    Hi, Just came on my site today and have this error across my site "[[Template core/front/global/userBar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] also in Get Support, under Database it says "There was an error loading the hook scanner results" Any ideas what to do? I haven't made any changes to my site recently View the full Question
  10. Bot

    Creating other Admins

    I have an SSO set up and created another Admin which is tied to the Admin Group. When that user logs in they have access to the blocks via the front end but not the ACP. I have a feeling that the account might be blocked but not sure where to check these logs to unblock them. View the full Question
  11. I'm adding some custom fields to a comment form in an application, however, adding them is a nightmare, unlike the normal form for the item itself. I had to alter the commentTemplate form template to place the fields in the correct position above the editor. Without the template edit, the fields were added at the bottom inline with the submit button, and the whole look was messed up. There is no easy way to only overload the comment template. I had to copy both commentContainer and comment to use my custom comment template. The \IPS\Content\Controller::_edit() class that loads the edit code/form doesn't use \IPS\Content\Item::commentFormElements() to load the fields, so I had to overload the whole function and add my own field code in there since there is no usable hook point/extension that can be used. The same also applies to \IPS\Content\Item::processCommentForm() since it's not called when editing a comment. Overall the whole process of adding fields to a comment form is a mess. And I assume the same applies to the review form. I expected it to work as it does for items with formElements() and processForm(). View the full Question
  12. Bot

    Possible bug with editor type field

    Hello, We recently noticed the following, whenever an “editor” field in your profile is filled in it doesn’t appear on your profile page, I also noticed the same happening with my profile on Invision itself (can’t 100% confirm as I don’t know the settings), all fields but the "About me" are showing. We tried disabling all customisation, but to no avail. Is this a bug, or working as intended? Thanks in advance! Kind Regards. View the full Question
  13. Bot

    Upgrade from v4.4.6 // PHP v7.4 // MySQL8

    Hi Folks I'm trying to upgrade from IPB v4.4.6, but I am having some headaches that seem to have me stuck in a catch-22 situation. I go to the "AdminCP > Support > Something isn't working > Upgrade, I then run into this; You are running PHP version 7.4.33. You need PHP 8.0.0 or above. You should contact your hosting provider or system administrator to ask for an upgrade. However, this is where the problems begin. If I switch out the PHP version to v8.1, the entire site dies, with a white screen of death. Error log shows this: (I've starred out the cPanel username) [11-Jul-2024 04:23:23 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function IPS\get_magic_quotes_gpc() in /home/********/public_html/system/Request/Request.php:117 Stack trace: #0 /home/********/public_html/system/Request/Request.php(96): IPS\_Request->clean('reportComment', 'do') #1 /home/********/public_html/system/Request/Request.php(50): IPS\_Request->parseIncomingRecursively(Array) #2 /home/********/public_html/system/Patterns/Singleton.php(41): IPS\_Request->__construct() #3 /home/********/public_html/system/Log/Log.php(106): IPS\Patterns\_Singleton::i() #4 /home/********/public_html/init.php(894): IPS\_Log::log('Error: Call to ...', 'uncaught_except...') #5 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(Error)) #6 {main} thrown in /home/********/public_html/system/Request/Request.php on line 117 So I'm at a loss now.. We are the hosting company... We've been messing about with this all night long and cant see any way forward here. We can't upgrade it because it wants PHP v8 or higher and dies if we give it what it wants. PHP v8.0 or v8.1 same result. Soon as we put it back to v7.4 it works, but then refuses to upgrade. I have uploaded the ipb4.php file too, everything is green, all exceeds the minimum requirements. Anybody got any ideas on what to do next? View the full Question
  14. Bot

    Sendgrid Header Issue

    Hello, After setting up Sendgrid using the default plugin, emails work fine except for account verification and password reset links. When users try to click on the link, they are redirected to my website and encounter the issue "Site is not found." The link sent has a weird subdomain: http://url8906.example.com/ls/click The message in Error Logs: Header can not be one of the reserved keys. Refer to the documentation link. Send Grid's documentation says: The issue does not occur when using SMTP email or PHP self-hosted services. Any help would be appreciated! View the full Question
  15. سلام Reza.rb، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS
×
×
  • ایجاد مورد جدید...

اطلاعات مهم

برای تجربه رابط کاربری بهتر و تعامل بهتر شما با انجمن ما از کوکی ها استفاده میکنیم قوانین