Shiva99 ارسال شده در سِپتامبر 29 2022 #3489 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 29 2022 سلام من از یه نسخه قدیمی انجمن استفاده میکنم واسه بروز رسانی باید اخرین فایل بروز شده دانلود کنم و بروز رسانی رو انجام بدم؟ یا باید دونه دونه بروز رسانی ها که اومده همشونو دانلود کنم و دونه دونه بروز رسانی کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در سِپتامبر 29 2022 #3490 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 29 2022 سلام. اگه نمیخواین ریسک کنین اولا یه بکاپ کامل بگیرین بعدش اگه نسخه فعلیتون مثلا 4.3 هستش ابتدا به آخرین نسخه همین انجمن تو اون سری بروز کنین بعدش به نسخه های بالاتر. مثلا اگه نسخه 4.3 دارای چندتا بروزرسانی هستش و آخریش 4.3.12 هستش ابتدا به 4.3.12 بروز کنین بعدش به 4.4 و 4.5 و 4.6 و در نهایت 4.7 البته اینم بگم که مستقیم هم میشه به آخرین نسخه ارتقا داد ولی احتمال خطا وجود داره پس با احتیاط پیش برین. باز هر نوع سوال یا ابهامی داشتین در خدمتم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری