arjafari2004 ارسال شده در دِسامبر 12 2022 #3719 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 12 2022 سلام من تا به حال از نسخه 4.6.12.14.6 استفاده میکردم. به تازگی قصد ارتقا به نسخه 4.7.5 داشتم. موقع نصب در اولین مرحله متوجه شدم که نیاز به ارتقا به PHP8 میباشد. از طریق هاست سایت این ارتقا را انجام دادم. بعد از ارتقا ولی سایت جهت مراحل ارتقا به نسخه 4.7.5 باز نمیشود و خطای زیر در مرورگر مشاهده میشود: define( 'IPS_FOLDER_PERMISSION', 0777 ); define( 'FOLDER_PERMISSION_NO_WRITE', 0755 ); define( 'IPS_FILE_PERMISSION', 0666 ); define( 'FILE_PERMISSION_NO_WRITE', 0644 ); از دوستان تقاضای راهنمایی جهت رفع مشکل دارم آدرس فروم : http://iransaze.co/forums/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در دِسامبر 13 2022 #3720 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 13 2022 سلام خب دسترسی پوشه ها روی 0777 و فایل ها روی 0644 قرار بدید اینطوری مشکلتون حل میشه با تشکر یاحق 2 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 13 2022 #3721 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 13 2022 13 ساعت قبل، arjafari2004 گفته است: سلام من تا به حال از نسخه 4.6.12.14.6 استفاده میکردم. به تازگی قصد ارتقا به نسخه 4.7.5 داشتم. موقع نصب در اولین مرحله متوجه شدم که نیاز به ارتقا به PHP8 میباشد. از طریق هاست سایت این ارتقا را انجام دادم. بعد از ارتقا ولی سایت جهت مراحل ارتقا به نسخه 4.7.5 باز نمیشود و خطای زیر در مرورگر مشاهده میشود: define( 'IPS_FOLDER_PERMISSION', 0777 ); define( 'FOLDER_PERMISSION_NO_WRITE', 0755 ); define( 'IPS_FILE_PERMISSION', 0666 ); define( 'FILE_PERMISSION_NO_WRITE', 0644 ); define( 'IPS_FOLDER_PERMISSION', 0777 ); define( 'FOLDER_PERMISSION_NO_WRITE', 0755 ); define( 'IPS_FILE_PERMISSION', 0666 ); define( 'FILE_PERMISSION_NO_WRITE', 0644 ); از دوستان تقاضای راهنمایی جهت رفع مشکل دارم آدرس فروم : http://iransaze.co/forums/ سلام. طبق متن خطا مشکل شما برمیگرده به دسترسی فایلها و فولدرها که طبق راهنمایی دوستمون @ircfc میتونین مشکلو حل کنین. اگر باز مشکلی داشتین دسترسی بدین تا رفعش کنم 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 arjafari2004 ارسال شده در دِسامبر 13 2022 نویسنده #3722 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 13 2022 17 ساعت قبل، ircfc گفته است: سلام خب دسترسی پوشه ها روی 0777 و فایل ها روی 0644 قرار بدید اینطوری مشکلتون حل میشه با تشکر یاحق سلام سپاس از توضیحات همین کار را انجام دادم ولی همان پیام قبلی داده میشود و مشکل پابرجاست 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 14 2022 #3723 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 14 2022 بی زحمت یه شات از محل نصب فایلهای انجمنتون قرار بدین تا بررسی کنم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری