Alex mason ارسال شده در ژانویه 25 2021 #371 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 25 2021 تاریخ تولد برای همه 92/03/04 خورده، چطور این مشکلو حل کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 25 2021 #372 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 25 2021 سلام برای حل این مشکل یا باید از طریق نمایه تاریخ تولد رو کلا غیر فعال کنین یا از شمسی ساز استفاده کنین. ولی اگه براتون شمسی سازی اهمیتی نداره پیشنهاد میکنم بیخیالش بشین چون آسیب جدی به سئوی سایت میزنه 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 26 2021 نویسنده #373 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 نصب شمسی ساز رو بلد نیستم اصلا، اول فایل xml رو ریختم به کل سایت دیگه بالا نمیاد، زمانی درست شد که رفتم پاکش کردم و فک کنم همین کلا بهم زد همه چیو من به سه تا مشکل دیگه هم برخورد کردم که اگر نیاز به تاپیک دیگه ای نداره همینجا مطرح کنم (شرمنده من اینقدر مشکلات دارم من از همینجا از ادمین خیلی خیلی تشکر می کنم واقعا مرسی و ممنون که وقت میزاری و راهنماییم میکنی، مرسی) 1- باگ خوردن خبرنامه ( عکس هم آپلود کردم ) 2- رنگ چت باکس ( بخش قوانین ) ( عکس هم آپلود کردم ) 3- من این افزونه رو نصب کردم ترجمش هم کردم فقط الان مشکل راست چین نبودنش هست که میخواستم ببینم مثل پت باکس راهی برای درست کردنش هست؟ 4- این یکی مشکل نیست فقط یک سوال توی انجمن زیر کاربران آنلاین من دیدم که لیست رنک های کاربری هم نوشته شده، این رو چطور خودمم اضاف کنم؟ ( عکس آپلود کردم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 26 2021 #374 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 در 7 دقیقه قبل، Alex mason گفته است : نصب شمسی ساز رو بلد نیستم اصلا، اول فایل xml رو ریختم به کل سایت دیگه بالا نمیاد، زمانی درست شد که رفتم پاکش کردم و فک کنم همین کلا بهم زد همه چیو برای نصب شمسی ساز اول از همه باید فایلهاشو داخل هاستت در محلی که انجمن رو نصب کردی بریزی بعد فایل نصبیشو از ادمین نصب کنی در 8 دقیقه قبل، Alex mason گفته است : 1- باگ خوردن خبرنامه ( عکس هم آپلود کردم ) این مشکل میتونه از قالبت باشه. برای تست میتونی این مشکل رو روی قالب پیش فرض هم تست کنی در 9 دقیقه قبل، Alex mason گفته است : 2- رنگ چت باکس ( بخش قوانین ) ( عکس هم آپلود کردم ) برای این مورد هر رنگ زمینه و متنی دلخواهتون هست بفرمایید تا کدشو خدمتتون بدیم در 10 دقیقه قبل، Alex mason گفته است : 3- من این افزونه رو نصب کردم ترجمش هم کردم فقط الان مشکل راست چین نبودنش هست که میخواستم ببینم مثل پت باکس راهی برای درست کردنش هست؟ اسم افزونه رو بفرمایید تا کد راستچینشو خدمتتون بدیم در 11 دقیقه قبل، Alex mason گفته است : 4- این یکی مشکل نیست فقط یک سوال توی انجمن زیر کاربران آنلاین من دیدم که لیست رنک های کاربری هم نوشته شده، این رو چطور خودمم اضاف کنم؟ ( عکس آپلود کردم ) افزونه group name indicator رو نصب کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 26 2021 نویسنده #376 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 1- آره چک کردم از قالب بود، خوب راهی نداره درستش کنم؟ حداقل حذفش کنم یا با یچیز دیگه مثل تبلیغ تلگرام جایگزینش کنم؟ 2- رنگ مشکی، همین رنگی که الان خود چت باکس هست 3- Enhanced User Info Panel لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 26 2021 #377 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 1. یا باید قالبتون رو عوض کنین یا میتونین بجای این بلوک از هر چیزی که میخواین استفاده کنین 2. برای مشکل دومتون هم این کد زیر رو داخل custom.css قرار بدین: .cbAnn { background: #232323 !important; } 3. برای مشکل سومتون هم این کد زیر رو داخل custom.css قرار بدین: .euip_Title { float: right !important; } .euip_Content { float: left !important; } IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 26 2021 نویسنده #378 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 چند تا سوال دیگه.. 1- افزونه ای داریم که یه باکس عکس اضافه کنه؟ تک عکس مثلا برای تبلیغات 2- افزونه ای داریم که ایکون تلگرام رو مثلا اضافه کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 26 2021 #379 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 در 1 ساعت قبل، Alex mason گفته است : 1- افزونه ای داریم که یه باکس عکس اضافه کنه؟ تک عکس مثلا برای تبلیغات 2- افزونه ای داریم که ایکون تلگرام رو مثلا اضافه کنه؟ برای هیچکدومش افزونه ای نیست شما باید از کدنوبیسی برای این موارد استفاده کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 26 2021 نویسنده #380 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 کد آیکون تلگرام رو دارید؟؟ بعد یک سوال Favicon رو چطور تایین کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 26 2021 نویسنده #381 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 26 2021 بعد یچیز دیگه، توی سایت یه بخش پشتیبانی هست که اصلا نمیدونم برا چیه چطور پاکش کنم؟ و میشه مثلا بجاش یه بخش درباره ما اورد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری