Alex mason ارسال شده در ژانویه 28 2021 #458 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 28 2021 سلام، افزونه یا برنامه ای نداریم که وقتی دیسی خوردی حالا آخرین مطلبی که نوشتی رو یجوری نگه داره؟ و اینکه روی نوار ابزار simple button برای چه کاری هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 28 2021 #459 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 28 2021 سلام. در مورد سوال اول منظورتون رو درست متوجه نشدم در مورد سوال دومتون این یک افزودنی هستش که روی ادیتور نصب میشه و کاربر میتونه باهاش دکمه بسازه (لینک دانلود و...) IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Alex mason ارسال شده در ژانویه 28 2021 نویسنده #461 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 28 2021 در 2 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام. در مورد سوال اول منظورتون رو درست متوجه نشدم در مورد سوال دومتون این یک افزودنی هستش که روی ادیتور نصب میشه و کاربر میتونه باهاش دکمه بسازه (لینک دانلود و...) برای سوال اول مثلا من الان دارم یک پستی مینویسم که حالا به هر دلیلی وقتی انتشار رو میزنم خطا میده و مجبور میشم که رفرش کنم بعد از رفرش کل مطلب میپره و باید دوباره بنویسم برای این راهی نیست که به طور خودکار آخرین مطلبی که نوشته شده رو سیو کنه در کل به طور خودکار خط به خط مطالب رو سیو کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژانویه 28 2021 #462 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 28 2021 افزونه یا برنامه ای برای اینکار من ندیدم ولی برای خود من خیلی پیش اومده که وقتی دارم پستی رو ارسال میکنم بنابدلایلی مرورگر بسته شده یا صفحه رفرش شده اما وقتی رو قسمت ادیتور کلیک میکنم میبینم نوشته هام موندن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری