MAMADBAX ارسال شده در فِوریه 5 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 5 2021 سلام ببخشید درگاه پرداخت ایدی پی توی سایت هست؟ ندیدمش! 🥵 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در فِوریه 6 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 6 2021 سلام. درگاه پرداخت آیدی پی بخاطر موارد امنیتی از سایت مرجع حذف شده و اگرم جایی پیدا کردین بدونین که ویرایش و دستکاری شدست. پیشنهاد میکنم از درگاه زرین پال استفاده کنین که هم با نسخه جدید هماهنگه و هم کارکردش خوبه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 bahador ارسال شده در ژوئن 1 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 1 2022 On 2/6/2021 at 9:57 AM, Arash.Ranjbar said: سلام. درگاه پرداخت آیدی پی بخاطر موارد امنیتی از سایت مرجع حذف شده و اگرم جایی پیدا کردین بدونین که ویرایش و دستکاری شدست. پیشنهاد میکنم از درگاه زرین پال استفاده کنین که هم با نسخه جدید هماهنگه و هم کارکردش خوبه درگاه ها واقعا دارن مردم رو اذیت میکنن ولی در هر صورت به شخصه زرین پال ، آیدی پی و سپرده رو تایید میکنم به نظرم خیلی اوکین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در ژوئن 2 2022 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 2 2022 9 ساعت قبل، bahador گفته است: درگاه ها واقعا دارن مردم رو اذیت میکنن ولی در هر صورت به شخصه زرین پال ، آیدی پی و سپرده رو تایید میکنم به نظرم خیلی اوکینسلام. سلام. درسته خوبن ولی به تازگی با سیاستهایی که درگاه شاپرک ایجاد کرده همه دارندگان درگاه پرداخت ملزم به دادن مالیات هستن که اینم میتونه برای خیلی از مدیران یک مشکل مالی به وجود بیاره IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری