MOHAMAD ارسال شده در فِوریه 20 2021 #670 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 20 2021 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان من از قالب dimension استفاده میکنم مشکلی ک دارم با چینش ستون های داخل انجمن هست مثل عکس زیر حالا میخووام چینش رو مثل عکس زیر بکنم اون علامت فلش کنارش رو هم میخوام . مورد دوم اینکه چطور میتونم تعداد ستون هارو تکی کنم؟ ویرایش شده در فِوریه 20 2021 توسط MOHAMAD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در فِوریه 21 2021 #671 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 21 2021 سلام. برای اینکار قالب مورد نظرتون رو ویرایش کنین و در تب css فایل custom.css رو باز کنین و داخلش کدهای زیر رو قرار بدین: .ipsDataItem_subList{ overflow: hidden; } html[dir="ltr"] .ipsApp .ipsDataItem_subList, html[dir="rtl"] .ipsApp .ipsDataItem_subList{ background: none; line-height: 220%; padding-left: 0 !important; padding-right: 0 !important; padding-bottom: 4px; } html[dir="rtl"] .ipsDataItem_subList li{ float: right; width: calc(100% / 2 - 5px); } html[dir="ltr"] .ipsDataItem_subList li{ float: left; width: calc(100% / 2 - 5px); } .ipsDataItem_subList li a:after{ display: none; } html[dir="rtl"] .ipsDataItem_subList.ipsList_inline > li{ margin-left: 0; } .ipsDataItem_subList.ipsList_inline li:before{ content:'\f121'; float:right; font-family:'FontAwesome'; font-size:13px; margin-left:5px } .ipsDataItem_subList.ipsList_inline li.ipsDataItem_unread:before{ content:'\f121'; float:right; font-size:13px; margin-left:2px; color:#5a9943; } .ipsItemStatus.ipsItemStatus_tiny{ display:none !important; } .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large{ color:#5a9943; } .ipsItemStatus.ipsItemStatus_read{ color:#636161 !important; } در کدهای بالا بجای عدد 2 که نشون دهنده تعداد ستون هستش میتونی برای یک ستونه کردن استفاده کنی 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MOHAMAD ارسال شده در فِوریه 26 2021 نویسنده #741 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 26 2021 ممنون اوکی شد.تاپیک رو میتونین ببندین 2 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در فِوریه 27 2021 #742 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 27 2021 این تاپیک بخاطر دریافت پاسخ صحیح از طرف ایجاد کننده، قفل شده است. در صورت داشتن مشکل و یا سوال در این رابطه لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید! 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده