MOHAMAD ارسال شده در مارچ 1 2021 #769 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 2021 سلام به همه کاربران انجمن IPSforum این تاپیک رو زدم جهت گزارش مشکلات و پیشنهادات در رابطه با پوسته انجمن (اگه تاپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم اساتید خودشون به بخش مناسب انتقال بدن) خب یه سری مشکلات من خودم توی پوسته دارک دیدم که اونا رو گزارش میدم خب مورد اول قسمت هایی که با کادر قرمز مشخص کردم دارای فونت خوب و خوانا هستن و قسمتایی رو که با آبی مشخص کردم فونت ضخیم و ناخوانا دارن هم با کروم و هم فایرفاکس تست کردم بعضی چت ها توی چت باکس سفید میشن این قسمت که تو عکس پایین مشخصه و پیشنهادی هم که داشتم این بود که جای سرچ باکس و گزینه های مربوط به پروفایل کاربری جابجا بشن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مارچ 2 2021 #770 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 2 2021 سلام دوست عزیز. ممنون از گزارشتون حتما بررسی میکنم 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مارچ 2 2021 #771 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 2 2021 در 8 ساعت قبل، MOHAMAD گفته است : و پیشنهادی هم که داشتم این بود که جای سرچ باکس و گزینه های مربوط به پروفایل کاربری جابجا بشن. این یه مورد چون قالب دیفالت هستش نمیشه احراییش کرد چون تو آپدیت کلا قالب بهم میخوره. 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MOHAMAD ارسال شده در مارچ 5 2021 نویسنده #822 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 5 2021 ممنون آرش جان . کلا گفتم تاپیکی باشه اگه بقیه کاربرا هم موردی دیدن در جهت بهبود قالب انجمن گزارش بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مارچ 5 2021 #823 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 5 2021 تا حدودی مشکلاتی که گفتیو حل کردم. بازم اگه کمو کاستی بود گزارش بدین در اسرع وقت رفعش میکنم 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری