Yavari960 ارسال شده در مارچ 3 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 3 2021 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر در بخش دانلود فایل وقتی روی گزینه مدیریت فایل کلیک میکنیم یه گزینه هست به نام اضافه کردن پیام ....وقتی پیام رو اضافه میکنم برای همه قابل نمایش هست ، چطوری میشه دسترسی نمایش برخی گروه های کاربری رو برداشت که بقیه گروه های کاربری پیام رو مشاهد نکنن؟ اگر در بخش کنترل پنل گزینه تنظیم دسترسی داره راهنمایی کنید؟ روی لوکال هاست هم دارم تست میکنم. ویرایش شده در مارچ 3 2021 توسط Yavari960 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در مارچ 3 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 3 2021 در 6 دقیقه قبل، javani گفته است : سلام. این پیام به طور عمومی نمایش داده میشه و صرفا برای یک گروه کاربری خاص نیست. در صورت نیاز میتونید از افزونه هایی که در این رابطه موجود هستن استفاده کنین کدوم افزونه لینکش رو میشه لطف کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در مارچ 4 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 2021 سلام میتونید از کد شرطی زیر برای نمایش پیام به گروه کاربری خاص استفاده کنین {{if $comment->author()->member_group_id == X}} <!-- code --> {{else}} بجای. X کد گروه کاربری مورد نظرتون رو درج کنین 1 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در مارچ 4 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 2021 در ۱ ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام میتونید از کد شرطی زیر برای نمایش پیام به گروه کاربری خاص استفاده کنین {{if $comment->author()->member_group_id == X}} <!-- code --> {{else}} بجای. X کد گروه کاربری مورد نظرتون رو درج کنین مرسی ارش جان من الان میخوام فقط برای ادمین نمایش داده بشه کدش رو کامل بهم میدید که بگید توی چه قسمتی از قالب اضافه اش کنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در مارچ 4 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 2021 متن پیامی که میخواین نمایش داده بشه رو بگین تا کدشو خدمتتون بفرستم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در مارچ 4 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 2021 (ویرایش شده) در 15 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : متن پیامی که میخواین نمایش داده بشه رو بگین تا کدشو خدمتتون بفرستم ببینید برای هر فایل دانلودی میشه یه متن پیام قرار داد، فرضا من که ادمین هستم یه متنی رو به عنوان پیام اضافه میکنم، حالا میخوام فقط خودم اون پیام رو ببینم . ودیگه هیچ گروه کاربری قادر به دیدن متن من نباشه . ویرایش شده در مارچ 4 2021 توسط Yavari960 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در مارچ 4 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 2021 نمونه کد زیر: {{if $comment->author()->member_group_id == 4}} <div class="container"> <span class="info">متن پیام شما جهت نمایش</span> </div> {{else}} میتونید بر حسب سلیقتون بهش استایل هم بدید 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری