MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 #937 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام من به تازگی یه قالب نصب کردم رو انجمن اما راستچین نیست همچنین فکنم یه سری مشکلات داره آدرس: https://mcmp.ir لطفا راهنمایی کنید. همچنین اگر خودتون مشکلی رو دیدی تو همین تاپیک اعلام کنین. حلش کنم تشکر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 14 2021 #938 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام برای راستچین سازی منوهای اصلی از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .ipsNavBar_secondary > li a { text-align: right !important } برای راستچین سازی عنوان بلوکها از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .cWidgetContainer .ipsWidget_title::before { float: left !important; } html[dir="rtl"] .ipsWidget_title { text-align: right !important; } برای راستچین سازی و تنظیم موقعیت پست بیت از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .aXenTopics_cAuthorPane_icons li:not(:last-child) { margin: 14px !important; margin-right: 0px !important; } اینا مواردی بود که من دیدم. بازم اگه مشکلی بود تو ادامه همین تاپیک اطلاع میدم! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 نویسنده #939 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 @Arash.Ranjbar مرسی که همیشه راهنمایی می کنید 🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 نویسنده #940 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 در 1 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام برای راستچین سازی منوهای اصلی از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .ipsNavBar_secondary > li a { text-align: right !important } برای راستچین سازی عنوان بلوکها از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .cWidgetContainer .ipsWidget_title::before { float: left !important; } html[dir="rtl"] .ipsWidget_title { text-align: right !important; } برای راستچین سازی و تنظیم موقعیت پست بیت از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .aXenTopics_cAuthorPane_icons li:not(:last-child) { margin: 14px !important; margin-right: 0px !important; } اینا مواردی بود که من دیدم. بازم اگه مشکلی بود تو ادامه همین تاپیک اطلاع میدم! قالبو عوض کردم میشه دوباره بازنگری کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 14 2021 #941 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 برای راستچین سازی فوتر از کدهای زیر تو custom.css استفاده کنید: html[dir="rtl"] .ipsColums { text-align: right !important } اینا مواردی بود که من دیدم. بازم اگه مشکلی بود تو ادامه همین تاپیک اطلاع میدم! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری