MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام عزیزان حب یسری آموزش هم بود در این رابطه اما متاسفانه نشد اوکی کنم کسی میدونه چیکار کنم که index.php توی آدرس سایت حذف بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 14 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام از آموزش زیر استفاده کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 اما ارور میده این کارو کردم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 14 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 خب این خطا نشون میده که از قبل یه فایلی با این اسم موجوده از تنظیمات هاست فایلهای مخفی رو بزن بعد فایل خودت رو باز کن و محتویات داخلشو کپی کن و تو فایل htaccess که از قبل موجوده قرار بده و ذخیره رو بزن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 خب محتویات اونی که هستو اول پاک کنم بعد کپی کنم یا کلا کپی کنم و قبلیه رو پاک نکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 مرسی از راهنماییتون اینم که بهم گفتید تو آموزش اضافه کنید بهتره بقیه به مشکل بر نخورن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در آوریل 14 2021 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 قبلیه بزار بمونه و در ادامش قرار بده و ذخیره کن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 16 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 16 2021 این تاپیک بخاطر پاسخ درست بسته شده است. اگر سوال یا مشکلی در این رابطه دارید تاپیک جدیدی ایجاد کنید! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده