Alex mason ارسال شده در آوریل 14 2021 #960 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام افزونه ای نداریم که آمار انجمن رو به خوبی نشون بده؟ من چک کردم خود ips فقط عضویت و افزاد آنلاین رو نشون میده من میخوام که روزانه بایدد و تعداد بازدید کننده ها هم ذکر بکنه اگر خود ips همچین قابلیتی نداره براش افزونه هست؟ 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 14 2021 #961 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 سلام برای این مورد خود ips آمارگیر جامعی داره که میتونین از بخش ادمین قسمت آمار مشاهده کنین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MAMADBAX ارسال شده در آوریل 14 2021 #965 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 14 2021 البته میتونید از سرویس های گوگل هم استفادع کنیدکه مو به موی ورودی، خروجی، ثبت نام، و... رو نشون میده (البته استفاده از ایپی چنجر اجباریه) سرویس گوگل عزیز :| 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری