MOHAMAD ارسال شده در آوریل 23 2021 #1004 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2021 سلام به همه دوستان میخوام مثل تصویر زیر تگ با رنگ دلخواه داشته باشم توی انجمن گشتم و برنامه Advanced Tags & Prefixe پیدا و نصب کردم و بعد هم توی قسمت بلوک ها اوردمش و یه کم با تنظیماتش ور رفتم اما گیج شدم و نمیدونم چی ب چیه اگه امکانش هست یه کم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 23 2021 #1005 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2021 سلام محمد جان من تا حالا با این افزونه کار نکردم ولی فرصت بده تو لوکال تست کنم نتیجشو بهت میگم. اگرم دوستان دیگه ای زودتر جواب دئادن که هیچ 2 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MOHAMAD ارسال شده در آوریل 23 2021 نویسنده #1006 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2021 در 46 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام محمد جان من تا حالا با این افزونه کار نکردم ولی فرصت بده تو لوکال تست کنم نتیجشو بهت میگم. اگرم دوستان دیگه ای زودتر جواب دئادن که هیچ آرش عزیز ممنون بابت پیگیریات پیداش کردم گزینه های اصلی میفتن توی پنل مدیریت قسمت سایت advanced tag ..... اضافه شده.❤️ 1 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 24 2021 #1011 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 24 2021 @MOHAMAD تونستی کارکردشو بفهمی؟ 2 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MOHAMAD ارسال شده در آوریل 28 2021 نویسنده #1029 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۴ در 16:23، Arash.Ranjbar گفته است : @MOHAMAD تونستی کارکردشو بفهمی؟ آره ولی ی بدی داره اصلا متن داخل تگ ها رو واضح نشون نمیدونه فونتش ب شدت ریز هست و رنگ خاکستری طورش رو مخه ... مث عکسی ک تو پست اول گذاشتم خوب در نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 28 2021 #1030 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 2021 خب میشه اینایی که میگی رو با css ویرایش کرد 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 MOHAMAD ارسال شده در مِی 2 2021 نویسنده #1044 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 2 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 20:27، Arash.Ranjbar گفته است : خب میشه اینایی که میگی رو با css ویرایش کرد این موارد دیگه دست خودتو میبوسه آرش جان منم برا تست و فیدبک امادم 🙄👌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 3 2021 #1045 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 3 2021 رنگهه و استایلی که میخوای رو بگو تا کدشو بهت بدم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری