MAMADBAX ارسال شده در آوریل 29 2021 #1031 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 29 2021 سلام چطوری میتونم صفحه زیر رو ویرایش کنم؟ (میخوام از قالب خودم استفاده کنم توی هاست نتونستم فایل مربوط به این صفحه رو پیدا کنم:() 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  MR-K4SR3 ارسال شده در آوریل 29 2021 #1032 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 29 2021 در 46 دقیقه قبل، MAMADBAX گفته است : سلام چطوری میتونم صفحه زیر رو ویرایش کنم؟ (میخوام از قالب خودم استفاده کنم توی هاست نتونستم فایل مربوط به این صفحه رو پیدا کنم:() با سلام میخواهید چیشو عوض کنید ؟ این ماله خود قالبتون هست با Inspect Element کردن میتوانید کد هارو ببینید و به قسمت جست و جو بزارید و کد مربوطه رو پیدا کنید . ولی توصیه نمیکنم احتمال داره قالبتون به هم بریزه میخواهید یه صفحه Html دیگ بجاش بزارید ؟ ولی اگه Html هست به راحتی میشه . 1 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  MR-K4SR3 ارسال شده در آوریل 29 2021 #1033 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 29 2021 @MAMADBAX اگر قصد شما html سفارشی هست با وارد شدن به c panel خود فایل زیر رو پیدا کنید و ویرایش کنید : .htaccess و کد های زیر رو قرار بدید اگر هم هست تغییر بدید RewriteEngine on ErrorDocument 404 http://yoursitename.com/404page.php بعد سیوش کنید اوکی میشه . 1 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری