mahdi ارسال شده در مِی 2 2021 #1040 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 2 2021 سلام تو ips خودکار نیم ساعت تایم انلاینی هست و میخوام این تاییم زیاد کنم مثلا یک ساعت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 2 2021 #1041 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 2 2021 سلام. این مورد رو قبلا کاربر دیگه ای پرسیده و جواب داده شده که میتونین تو تاپیک زیر مطالعه کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 2 2021 #1042 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 2 2021 به هیچ وجه توصیه نمیکنم که تو هسته ips تغییرات اعمال کنین! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 mahdi ارسال شده در مِی 2 2021 نویسنده #1043 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 2 2021 در 4 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام. این مورد رو قبلا کاربر دیگه ای پرسیده و جواب داده شده که میتونین تو تاپیک زیر مطالعه کنین این کد جایگزین کردم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 3 2021 #1046 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 3 2021 اصولا این کد باید عمل میکرد چون جز این کد راه دیگه ای برای افزایش تایم آنلاین وجود نداره. باز من بررسی میکنم و نتیجشو اینجا بهت خبر میدم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 3 2021 #1048 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 3 2021 سلام مجدد از طریق هاست مسیر زیر رو طی کنید: system/session/Front.php بعد از اینکه فایل Front.php رو پیدا کردین روش کلیک راست کرده و edit رو بزنید و به خط 281 برید و قطعه کد زیر رو میبینید که در انتهاش عدد 1860 نوشته شده که این عدد به ثانیه تنظیم شده که معرف 31 دقیقه هستش پش شماهم باید به صورت ثانیه تنظیم کنین یعنی اگه بخواین یک ساعت تنظیم کنین باید به صورت ثانیه که میشه 3600 رو درج کنین. نتیجش: IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری