AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 #1096 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 سلام و خسته نباشید ! اگه دقت کرده باشید تو ips وقتی رو لینک پست ها کلیک میکنید یه getNewComment میخوره آخرش و میره به آخرین پست اون موضوع ! حالا ما اگه بخایم اینو حذف کنیم باید چیکار کنیم !؟ که وقتی کاربر روش کلیک کرد فقط بره تو همون پست ! کدوم قالب و کد رو باید ادیت کرد !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1097 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 سلام از منوی کاربری وارد تنظیمات حساب کاربریتون بشید و از بخش "نوع عملکرد نمایش مطالب" تنظیم دلخواهتون رو انجام بدین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1098 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 (ویرایش شده) اینو میدونم ! منظورم کلا واسه همه بود ! از کجا اعمال کنم که واسه همه به این شکل شه !؟ و ایکه بلوک آخرین بازدید کنندگان نمایه رو چجوری به طور کل واسه همه فعال کنم !؟ ویرایش شده در مِی 7 2021 توسط AriaMv لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1099 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 نمیشه برای همه این مورد رو اعمال کرد و این تنظیمات مختص هر کاربره 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1100 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 هم برا لینک دهی هم بلوک آخرین بازدید کنندگان نمایه !؟ هر دوتا تنظیمات مختص هر کاربره !؟ ولی تو بعضی سایتا دیدم که بلوک آخرین بازدید کنندگان نمایه برا همه حتی کابری که تازه ثبت نام کرده هم از قبل فعاله ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1101 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 در 1 دقیقه قبل، AriaMv گفته است : ولی تو بعضی سایتا دیدم که بلوک آخرین بازدید کنندگان نمایه برا همه حتی کابری که تازه ثبت نام کرده هم از قبل فعاله ! تو IPS تا کاربر بلوک آخرین بازدیدکنندگان رو فعال نکنه امکان نمایشش وجود نداره. مثل نمایه خودتون تو این انجمن که هنوز فعالش نکردین. این مورد دلیلی هم که داره ایمکه که شاید کاربر نمیخواد کسی ببینه کی از پروفایلش دیدن کرده 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1102 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 در 1 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : تو IPS تا کاربر بلوک آخرین بازدیدکنندگان رو فعال نکنه امکان نمایشش وجود نداره. مثل نمایه خودتون تو این انجمن که هنوز فعالش نکردین. این مورد دلیلی هم که داره ایمکه که شاید کاربر نمیخواد کسی ببینه کی از پروفایلش دیدن کرده نمیدونم ولا ! ولی تو این سایتی که نمیخام اسمشو بیارم وقتی ثبت نام کردم و.... از اول خودش فعال بود ! ببخشید گفتم دیگ تاپیک نزنم و اینجا بپرسم تیبل core_file_logs بنده حدود 5 مگ شده ! فایلایه توشو پاک کنم مشکلی بوجود میاد !؟ یا این چند تا تیبلی که میگم فایلا توشو پاک کنم مشکلی به وجود میاد ! core_acp_search_index core_admin_logs core_email_templates core_follow core_javascript core_log core_member_history core_search_index لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1103 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 در 11 دقیقه قبل، AriaMv گفته است : ولی تو این سایتی که نمیخام اسمشو بیارم وقتی ثبت نام کردم و.... از اول خودش فعال بود ! امکان نداره مگه اینکه مدیریت از روی کنجکاوی پروفایلتون رو نگا و فعال کرده باشه در 17 دقیقه قبل، AriaMv گفته است : تیبل core_file_logs بنده حدود 5 مگ شده ! فایلایه توشو پاک کنم مشکلی بوجود میاد !؟ یا این چند تا تیبلی که میگم فایلا توشو پاک کنم مشکلی به وجود میاد ! core_acp_search_index core_admin_logs core_email_templates core_follow core_javascript core_log core_member_history core_search_index چیزایی که مربوط به دیتابیس هستن رو زیاد دستکاری نکنید. ولی میتونید با احتیاط تیبل هایی که مربوط به لاگها هستن رو پاک کنید. قبل هرکاری بکاپ یادتون نره IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1104 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 در 14 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : امکان نداره مگه اینکه مدیریت از روی کنجکاوی پروفایلتون رو نگا و فعال کرده باشه نمیدونم والا ! شایدم من اشتباه متوجه شده باشم ! فک کردم میشه جوری واسه همه فعالش کرد ! در 17 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : چیزایی که مربوط به دیتابیس هستن رو زیاد دستکاری نکنید. ولی میتونید با احتیاط تیبل هایی که مربوط به لاگها هستن رو پاک کنید. قبل هرکاری بکاپ یادتون نره چون آخه اینا حجمشون بالا بود خواستم ببینم کدومارو موردی نداره که پاکشون کنم ، منظورم خود تیبل نیست ، فایلایه توشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1106 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 core_admin_logs core_log core_member_history رو میتونین پاک کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری