AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 #1120 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 سلام و خسته نباشید ! ببخشید میخاستم برایه زیر منوهایه سایتم آیکون بزارم ! مثلا اون وردپرس و زنفورو و.... برا اینا منظورمه ! یدونه نمونه بهم بگید اوکی میکنم بقیشو خودم ! پیشاپیش ممنون از کمکتون ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1121 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 هیچی اوکی کردم خودم ! ممنون ببندید تاپیک رو 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 7 2021 #1122 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 سلام برای این مورد کد زیر رو در custom.css قرار بدید a[data-navitem-id="13"]::before { content: "\f02d"; font-family: FontAwesome; } بجای عدد 13 آیدی اون منو رو وارد کن بجای f02d کد آیکن مورد نظرت رو وارد کن 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 7 2021 نویسنده #1123 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 2021 مرسی آرش جان ولی قبلش اوکیش کرده بودم ! ولی بازم ممنون ازت عزیز 🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری