سجاد محمدرضائی ارسال شده در مِی 14 2021 #1179 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 14 2021 درود دوستان، وقت بخیر به چه صورت میشه فونت های ایران سنس (متن پاراگراف) و ایران یکان (عنوان پاراگراف) رو به قسمت « انتخاب قلم » ادیتور انجمن اضافه کرد؟ مانند تصویر زیر : @Arash.Ranjbar @AriaMv لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 14 2021 #1180 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 14 2021 سلام سجاد جون. سجاد من خودم خیلی دنبال این کار بودم خیلی از راهها رو رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. تو آخرین روشی که رفتم تونستم فونت رو اضافه کنم و تو ادیتور هم فونت به درستی اعمال میشد ولی بعد ارسال فونت پیش فرض رو میگرفت حتی تو سورس هم نگا میکردم font family درست بود. خلاصه زیاد رفت رو اعصابم بیخیالش شدم. ولی باز روش کار میکنم ببینم چی میشه 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 AriaMv ارسال شده در مِی 14 2021 #1181 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 14 2021 در 3 ساعت قبل، Sajjad گفته است : درود دوستان، وقت بخیر به چه صورت میشه فونت های ایران سنس (متن پاراگراف) و ایران یکان (عنوان پاراگراف) رو به قسمت « انتخاب قلم » ادیتور انجمن اضافه کرد؟ سلام ! تا جایی که من اطلاع دارم و... خیلی سخت میشه اوکیش کرد و کلی دردسر و... داره ! به نظرم بیخیالش شی بهتره ! چون ارزش این همه سختی و... نداره واقعا ! ( به جایه این همه سختی بشینی مطلب و... بزاری سایتت بیشتر بالا میاد ! ) با یه افزونه از تو خود CKEditor میشد یه تغییراتی داد پیداش کردم میفرستم برات ! 1 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در مِی 15 2021 نویسنده #1182 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 15 2021 ممنون دوستان بخاطر توضیحاتتون منم حقیقتا هر حرکتی که در توانم بود زدم ولی متأسفانه نتونستم به نتیجه برسونمش! اینجا تو این لینک های که قرار میدم توضیحاتی ارائه شده ولی من کلا ازشون سر در نیاوردم، شماها که واردتر هستین یه نگاهی بندازین ببینید شاید بلکه فرجی شد! https://ckeditor.com/old/forums/CKEditor/Add-a-new-font https://stackoverflow.com/questions/7417209/custom-font-in-ckeditor لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در مِی 15 2021 #1183 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 15 2021 @Sajjad من همه این راهها رو که گفتی از قبل رفتم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدن یا اینکه من نتونستم 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری