GoodTime ارسال شده در جولای 5 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 5 2021 سلام چجور میشه ایکن تلگرام رو مثل ایکن اینستاگرام پایین صفحه گذاشت هر کار کردم نشد تصویر ایکن مشکل داره . لطفا کد و جایی که باید کد قرار بگیره رو بفرستید . با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 5 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 5 2021 سلام. به صورت پیشفرص تو خود سیستم شبکه اجتماعی تلگرام پشتیبانی نمیشه مگر اینکه خودتون از طریق کدنویسی اضافش کنین. اگرم اضافش کردین باید بهش استایل بدین تا نمایش داده بشه. کدی که استفاده میکنین رو اینجا قرار بدین تا درستشو خدمتتون بگم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 GoodTime ارسال شده در جولای 5 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 5 2021 لطفا اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید من الان نمیدونم داخل کدوم قسمت هست این ایکن تلگرام که کدشو بفرستم اگر میشه کدشو بفرستید و بگید در کدوم بخش باید این کد اضافه بشه . قبللا این کد رو انجمنم اضافه شده بود ولی به دلایلی پاک شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 5 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 5 2021 من قبلا یادم باشه این کارو براتون انجام داده بودم! فک کنم تو تنظیمات قالب برین تو تب فوتر بخش کدهای فوتر رو میتونین ببینین. کد زیر رو هم در انتهاش اضافه کنین <li> <a href="آدرس" class="telegram" target="_blank"><i class="fa fa-paper-plane"></i></a> <li> IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 5 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 5 2021 دقیقا برای استایل یا باید دسترسی بفرستین تا اعمال کنم یا خودتون استایل بدین بهش IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 CHRIS-7 ارسال شده در جولای 6 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 6 2021 در 14 ساعت قبل، GodMan گفته است : سلام چجور میشه ایکن تلگرام رو مثل ایکن اینستاگرام پایین صفحه گذاشت هر کار کردم نشد تصویر ایکن مشکل داره . لطفا کد و جایی که باید کد قرار بگیره رو بفرستید . با تشکر اگه منظورتون تغییر آیکن سمت چپی هست به همراه استایل نشانگر ماوس به رنگ آبی کد زیر را در انتهای custom.css پوسته اضافه کنید. .ipsfocus_social a:before {content: "\f1d8 ";}.ipsfocus_social a {background: #0088cc;} 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری