مهدی ارسال شده در جولای 19 2021 #1396 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 سلام من فارسی ساز نصب کردم ولی بیشتر بخشها فارسی نشدن 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  MR-K4SR3 ارسال شده در جولای 19 2021 #1398 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 در 1 ساعت قبل، نودهشتیا نودهشتیا گفته است : سلام من فارسی ساز نصب کردم ولی بیشتر بخشها فارسی نشدن سلام به قسمت تنظیمات زبان برید و فارسی را زبان پیش فرض قرار دهید . اگر باز هم حل نشد بهتره زبان فارسی را جایگزین زبان انگلیسی کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 19 2021 #1399 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 در 3 ساعت قبل، نودهشتیا نودهشتیا گفته است : سلام من فارسی ساز نصب کردم ولی بیشتر بخشها فارسی نشدن با سلام به ادمین پنل مراجعه کنید سپس به قسمت مدیریت فهرست برید و گزینه بازگردانی تنظیمات پیش فرض رو بزنید تا زبان فارسی هم لحاظ شود. موفق باشید. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 مهدی ارسال شده در جولای 19 2021 نویسنده #1400 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 در 43 دقیقه قبل، MH11 گفته است : با سلام به ادمین پنل مراجعه کنید سپس به قسمت مدیریت فهرست برید و گزینه بازگردانی تنظیمات پیش فرض رو بزنید تا زبان فارسی هم لحاظ شود. موفق باشید. زدم درست نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 19 2021 #1407 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 از داخل انجمن از قسمت فوتر زبان رو روی فارسی قرار بدید و مجدد تست کنید. آیا داخل ادمین هم فارسی نشده؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 مهدی ارسال شده در جولای 19 2021 نویسنده #1409 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2021 در 20 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : از داخل انجمن از قسمت فوتر زبان رو روی فارسی قرار بدید و مجدد تست کنید. آیا داخل ادمین هم فارسی نشده؟ تست کردم انجمنم تو نمایم هست میتونید تست کنید درست نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 20 2021 #1414 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 20 2021 برای رفع این مشکل باید وارد هاستتون بشید و مقادیر زیر رو در قسمت php.ini تغییر بدید:p memory_limit = 512M max_execution_time=300 post_max_size = 128M اگه داخل هاست دسترسی به این فایل ندارین با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید و درخواست افزایش این مقادیر رو بکنید IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری