سجاد محمدرضائی ارسال شده در جولای 23 2021 #1438 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2021 درود دوستان، وقتتون بخیر آیا شما هم با همچنین باگی در پنل ادمین مواجهه شدید؟ عجیبه که هر از گاهی اینطوری میشه! : نسخه مرورگر Mozilla Firefox 90.0.1 هستش 20210722_200217.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 23 2021 #1439 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2021 در 27 دقیقه قبل، Sajjad گفته است : آیا شما هم با همچنین باگی در پنل ادمین مواجهه شدید؟ عجیبه که هر از گاهی اینطوری میشه! : نه! این مشکل ممکنه بخاطر استفاده تو لوکال باشه یا هاستتون استیبل نیستش! اصلا باگ قضیش یه چیز دیگست و به این موارد نمیشه گفت باگ!!! آیا این مشکل رو روی قالب دیفالت هم دارین؟ آیا فقط با تغییرات تو تب custom این مشکل پیش میاد؟ آیا با زدن دکمه save and reload هم این مشکل پیش میاد؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در جولای 23 2021 نویسنده #1440 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2021 درود آرش عزیز، روز بخیر نه این که روی لوکال نیستش، روی هاست هستش، همون آدرس: https://sciscr.net/test ــ دقیقا یعنی چی هاست استیبل و پایدار نیست؟! ــ آره روی قالب دیفالت هم فکر میکنم یکی دو موردی پیش اومد بازم دقیقا مطمئن نیستم در این مورد ــ نه سایر بخش ها هم وقتی تغییراتی اعمال میشه و اون رو ذخیره میکنیم، گاهی اوقات اینطوری میشه ــ آره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در جولای 23 2021 نویسنده #1441 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2021 من فکر میکنم روی فایرفاکس اینطوریه چون روی مرورگر مایکروسافت ایج تا الان که همچنین موردی رو مشاهده نکردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 23 2021 #1444 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2021 در 3 ساعت قبل، سجاد محمدرضائی گفته است : ــ دقیقا یعنی چی هاست استیبل و پایدار نیست؟! ببینید اگه بخوام کلی بهتون بگم منظور اینکه موقع دخیره سازی برخی فرایندها از سمت سرور مشکلاتی پیش میاد که این مساله براتون اتفاق میفته. البته پایداری رو میشه رو خیلی چیزای دیگه هم تعمیم داد! در 3 ساعت قبل، سجاد محمدرضائی گفته است : چون روی مرورگر مایکروسافت ایج تا الان که همچنین موردی رو مشاهده نکردیم اگه مشکل با فایرفاکس هستش باید بگم که این مشکل باید برای همه اتفاق بیفته. فایرفاکس مرورگر مورد علاقه منه و همیشه باهاش کار میکنم ولی تا حالا مشکلی نداشتم. با یه دستگاه دیگه با فایرفاکس تست کنین. بروزرسانی مرورگرو نادیده نگیرین! 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری