whois ارسال شده در جولای 26 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 26 2021 سلام روی زبان فارسیِ قالب من، عرض صفحه در نسخه موبایل زیاد هست و اسکرول به چپ و راست ایجاد میشه. قبلاً این مشکل رو بهتون گفتم شما هم راهنمایی کردید و مشکل در صفحه اصلی برطرف شد. @media screen and (max-width: 768px) { html[dir="rtl"] #ipsLayout_sidebar>.cWidgetContainer>.ipsList_reset { display: flex; flex-wrap: wrap; margin: auto; } html[dir="rtl"] #ipsLayout_sidebar .ipsWidget_vertical { flex: 1 1 250px; margin: 0 0 20px 0px; max-width: 100%; } } اما الان متوجه شدم در موضوع ها (تاپیک ها) هنوز این مشکل وجود داره. ممنون میشم راهنمایی کنید که چجوری در تمام صفحات این مشکل رو حل کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 27 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 سلام احنمالا مشکل از قالبتون هستش. دسترسی ارسال کنین بررسی میکنم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 27 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 در 29 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است : سلام احنمالا مشکل از قالبتون هستش. دسترسی ارسال کنین بررسی میکنم دسترسی دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در جولای 28 2021 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 28 2021 شرمنده من دسترسی به سیستم نداشتم یکم دیر شد. مشکلتون رو حل کردم اینم نمونه کدش: @media screen and (max-width:767px) {html[dir="rtl"] #ipsLayout_mainArea { padding: 14px !important; } } @media screen and (max-width:767px) {html[dir="rtl"] #ipsLayout_mainArea > .cWidgetContainer > .ipsPageHeader { padding: 14px !important; } } 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری