مهدی ارسال شده در جولای 27 2021 #1457 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 سلام دیتابیس من به شدت داره پر میشه چیکار کنم جلوگیر کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 مهدی ارسال شده در جولای 27 2021 نویسنده #1458 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 سلام دیتابیس من به شدت داره پر میشه چیکار کنم جلوگیر کنم هر روز 20 الی 30 مگ پر میشه هیچ چیزی به جز متن ارسال نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در جولای 27 2021 #1459 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 درود بر شما، وقت بخیر بیشتر حجم دیتابیس مربوط به ثبت لاگ ها هستش دوست عزیز بهتره از پنل ادمین، تنظیمات مختلف مربوط به مدت زمان ثبت و نگهداری لاگ ها رو به میزان چشم گیری کاهش بدید با اینکار حجم دیتابیس شما کاهش پیدا میکنه، البته من تخصص زیادی در زمینه دیتابیس ندارم امیدوارم این گفتار کمک کننده بوده باشه برای شما موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 27 2021 #1460 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 سلام. در ادامه توضیحات دوستمون @سجاد محمدرضائی باید بگم که بیشتر هاستها استیبل نیستن و بعضی از شرکتهای ارائه دهنده هاست برای اینکه بخوان پولی به جیب بزنن میان حجم دیتابیس یا فضارو دستی زیاد میکنن که کاربر مجبور شه هاستشو ارتقا بده 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 CHRIS-7 ارسال شده در جولای 27 2021 #1461 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2021 در 1 ساعت قبل، نودهشتیا نودهشتیا گفته است : سلام دیتابیس من به شدت داره پر میشه چیکار کنم جلوگیر کنم هر روز 20 الی 30 مگ پر میشه هیچ چیزی به جز متن ارسال نمیشه وارد بخش php my admin سی پنل هاست شده و دیتابیس انجمن را از سمت چپ انتخاب کرده و سپس روی گزینه size بالای ستون کلیک کنید تا بیشترین حجمی که جدول مدنظر حجم گرفته است را نمایش دهد اگر اسم جدول core_output_cache بود روی گزینه empty بزنید و اوکی کنید تا کش ها رو پاک کنه چون عمده مشکلات پرشدن حجم مربوط به همین تیبل یا جدول داده هست که با پاک کردنش هیچ اتفاق خاص یا مشکلی در انجمن صورت نمیگیره. اما قبل از این کارها بک آپ تهیه کنید تا احیانا با مشکل مواجه نشوید. و تصویر زیر نمونه ایی از دیتابیس وردپرس هست که بدانید به چه صورت میباشد. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری