javani ارسال شده در آگوست 3 2021 #1487 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2021 سلام. من برای توسعه یک پلاگین به مشکل برخوردم. من میخوام یک table در هرجایی از صفحه انجمن نمایش بدم. برای اینکار اومدم از کد زیر استفاده کردم اما وقتی در جایی که تب رو وارد میکنم با خطای "Class name must be a valid object or a string (0)" مواجه میشم. ممنون میشم دوستان کمک کنن // Print players $query = $database->select( 'id, username', \IPS\Settings::i()->test_dbTable_players, [ 'online=1' ]); if ($query) { $rows = []; foreach($query as $result) { $rows[] = $result; } } $table = new \IPS\Helpers\Table\Custom($rows, \IPS\Http\Url::internal( 'app=test&module=test2&controller=view' )); $table->include = [ 'id', 'username' ]; $table->langPrefix = 'test_players_headTable_'; $table->limit = 20; $template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', $table ); \IPS\Output::i()->output = $template; <ips:template parameters="$info, $players" /> {expression="$players" raw="true"} متن خطا: Error: Class name must be a valid object or a string (0) #0 /home/klient.dhosting.pl/qwer273/qwer273.dkonto.pl/public_html/system/Theme/Dev/Template.php(171): IPS\Theme\theme_core_front_tables_rows(Object(IPS\Helpers\Table\Custom), Array, Array) #1 /home/klient.dhosting.pl/qwer273/qwer273.dkonto.pl/public_html/system/Theme/Theme.php(4495) : eval()'d code(513): IPS\Theme\Dev\_Template->__call('rows', Array) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 3 2021 #1488 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2021 سلام. با اینکه مشکل شما مربوط به کدنویسی هستش به هرحال تا جایی که بتونم کمکتون میکنم در 3 دقیقه قبل، javani گفته است : $template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', $table ); این کد رو به کد زیر تغییر بدین: $template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', (string) $table ); 1 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 3 2021 نویسنده #1489 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2021 با تشکر از شما جناب رنجبر عزیز اما متاسفانه بازهم همون متن خطارو دریافت میکنم در 9 دقیقه قبل، javani گفته است : Error: Class name must be a valid object or a string (0) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 3 2021 #1490 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2021 یافتم یافتم مشکل شما اینکه دوتا متغیر table رو تو کدهاتون درج نکردین: $table -> tableTemplate $table -> rowsTemplate 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 4 2021 نویسنده #1491 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 4 2021 در 11 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است : مشکل شما اینکه دوتا متغیر table رو تو کدهاتون درج نکردین: ممنون آقای رنجبر واقعا ازتون تشکر میکنم. الان یه هفته ای بود که درگیر این افزونه بودم. ایشالله که هرچه زودتر تمومش کنم و اینجا منتشرش کنم 2 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری