انجمن پشتیبانی فارسی IPS

انجمن پشتیبانی فارسی IPS

رفتن به مطلب

هر آن چیزی که برای نیاز دارید


داشتن انجمن دیگر یک رویا نیست...!

نحوه نمایش table در تب ها


 اشتراک گذاری

پست های پیشنهاد شده

سلام. من برای توسعه یک پلاگین به مشکل برخوردم. من میخوام یک table در هرجایی از صفحه انجمن نمایش بدم. برای اینکار اومدم از کد زیر استفاده کردم اما وقتی در جایی که تب رو وارد میکنم با خطای "Class name must be a valid object or a string (0)" مواجه میشم. ممنون میشم دوستان کمک کنن

// Print players
$query = $database->select( 'id, username', \IPS\Settings::i()->test_dbTable_players, [ 'online=1' ]);
					
if ($query) {
	$rows = [];
	foreach($query as $result) {
		$rows[] = $result;
	}
}

$table = new \IPS\Helpers\Table\Custom($rows, \IPS\Http\Url::internal( 'app=test&module=test2&controller=view' ));
$table->include = [ 'id', 'username' ];
$table->langPrefix = 'test_players_headTable_';
$table->limit = 20;

$template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', $table );
\IPS\Output::i()->output = $template;

<ips:template parameters="$info, $players" />

{expression="$players" raw="true"}

متن خطا:

Error: Class name must be a valid object or a string (0)
#0 /home/klient.dhosting.pl/qwer273/qwer273.dkonto.pl/public_html/system/Theme/Dev/Template.php(171): IPS\Theme\theme_core_front_tables_rows(Object(IPS\Helpers\Table\Custom), Array, Array)
#1 /home/klient.dhosting.pl/qwer273/qwer273.dkonto.pl/public_html/system/Theme/Theme.php(4495) : eval()'d code(513): IPS\Theme\Dev\_Template->__call('rows', Array) 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

سلام.

با اینکه مشکل شما مربوط به کدنویسی هستش به هرحال تا جایی که بتونم کمکتون میکنم

در 3 دقیقه قبل، javani گفته است :
$template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', $table );

این کد رو به کد زیر تغییر بدین:

$template = \IPS\Theme::i()->getTemplate( 'test2', 'test', 'front' )->main( 'TEST', (string) $table );

 

  • پسند 1
  • تشکر 1

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از شما جناب رنجبر عزیز

اما متاسفانه بازهم همون متن خطارو دریافت میکنم

در 9 دقیقه قبل، javani گفته است :
Error: Class name must be a valid object or a string (0)

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر کل | موسس سایت

یافتم یافتم

مشکل شما اینکه دوتا متغیر table رو تو کدهاتون درج نکردین:

$table -> tableTemplate
$table -> rowsTemplate 

 

  • تشکر 1

IPSforum.ir  arash-sn.png

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است :

مشکل شما اینکه دوتا متغیر table رو تو کدهاتون درج نکردین:

ممنون آقای رنجبر واقعا ازتون تشکر میکنم.

الان یه هفته ای بود که درگیر این افزونه بودم. ایشالله که هرچه زودتر تمومش کنم و اینجا منتشرش کنم

  • پسند 2
  • خوشحال 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • ایجاد مورد جدید...

اطلاعات مهم

برای تجربه رابط کاربری بهتر و تعامل بهتر شما با انجمن ما از کوکی ها استفاده میکنیم قوانین