javani ارسال شده در آگوست 13 2021 #1506 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 13 2021 سلام کاربران عزیز آقای @Arash.Ranjbar اگه یادتون باشه من داشتم روی کدنویسی یه برنامه ای کار میکردم. حالا اونو تمومش کردم ولی بعد از نصب منو از ادمین انداخت بیرون و خطای زیر رو بهم داد: [[Template core/admin/global/globalTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] ممنون میشم اگه کسی با این مشکل روبه رو شده راهنمایی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 13 2021 #1507 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 13 2021 سلام دوست عزیز. برای حل مشکل ابتدا تو تاپیک زیر که برای یکی از دوستان هم عین مشکل شما پیش اومده بود رو انجام بدین. اگر حل شد که هیچ اگرم حل نشد تو همین تاپیک اطلاع بدین راهنماییتون کنیم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 14 2021 نویسنده #1508 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 14 2021 سلام مجدد آقای رنجبر منظورتون کدوم تاپیک هست؟ 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 14 2021 #1509 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 14 2021 @javani شرمنده حواسم نبود لینکشو پیوست کنم. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 15 2021 نویسنده #1510 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 15 2021 دستتون درد نکنه مشکل برطرف شد! راستی کوئری برای اینکار نیست که بشه باهاش تو دیتابیس از میان قالبها یکیشو به حالت دیفالت درآورد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 15 2021 #1511 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 15 2021 در 11 دقیقه قبل، javani گفته است : راستی کوئری برای اینکار نیست که بشه باهاش تو دیتابیس از میان قالبها یکیشو به حالت دیفالت درآورد؟ از کد دستوری زیر استفاده کنین: UPDATE `core_themes` SET `set_is_default` = '1' WHERE `core_themes`.`set_id` = 1; بجای عدد 1 ID قالب مورد نظرتون رو وارد کنین. البته ناگفته نماند که من این دستور رو امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد کار کنه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 15 2021 نویسنده #1512 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 15 2021 هردو عدد باید تغییر داده بشن؟ و اینکه این اعداد رو از کجا باید پیدا کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 15 2021 #1513 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 15 2021 در هم اکنون، javani گفته است : هردو عدد باید تغییر داده بشن؟ خیر عدد اولی برای پیشفرض سازی هستش که باید ثابت بمونه. در 1 دقیقه قبل، javani گفته است : اینکه این اعداد رو از کجا باید پیدا کنم؟ داخل دیتابیش مورد نظرتون بشید و تیبل core_themes رو پیدا و باز کنین. حالا شما لیستی از قالبهای نصبی خودتون رو میبینید. تو ستون دوم ID هر قالب نوشته شده البته مثل تصویر زیر میتونین بدون نیاز به کوئری قالب رو پیشفرض کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری