javani ارسال شده در آگوست 16 2021 #1514 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 سلام. تو قالبی که داشتم ویرایش میکردم متوجه شدم که تو حالت موبایل منوی همبرگری وجود نداره! برای فعالسازیش باید گزینه ای رو فعال کنم یا مشکل از جای دیگست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 16 2021 #1515 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 سلام. برای فعالسازیش گزینه ای وجود نداره. مشکل شما میتونه از نصب برنامه یا افزونه یا دستکاری تو کدها اتفاق افتاده باشه باید موارد بالارو تست و بررسی کنین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 16 2021 نویسنده #1516 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 من تمامی افزونه ها و برنامه هارو غیر فعال کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست برای بررسی تو کدها کدوم قسمت رو باید نگا کنم؟ 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 16 2021 #1517 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 @javani قالبتون رو ویرایش کنین و فایل globalTemplate رو باز کنین و قطعه کد زیر رو پیدا کنین: {{if !\in_array('ipsLayout_minimal', \IPS\Output::i()->bodyClasses )}}{template="userBar" app="core" group="global" params=""}{{endif}} بعدش کد زیر رو وارد کنین: {template="mobileNavigationIcon" app="core" group="global" params=""} IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 16 2021 نویسنده #1518 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 @Arash.Ranjbar این کد از قبل موجوده جناب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 16 2021 #1519 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 از چه قالبی دارین استفاده میکنین کاربر عزیز؟ اینجوری شاید بشه زودتر به نتیجه رسید IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آگوست 16 2021 نویسنده #1520 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 در هم اکنون، Arash.Ranjbar گفته است : از چه قالبی دارین استفاده میکنین کاربر عزیز؟ اینجوری شاید بشه زودتر به نتیجه رسید قالب acme لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در آگوست 16 2021 #1521 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 16 2021 از اول تاپیک اسم قالب رو میگفتین خیلی خوب میشد. به هر حال!!!! قالبتون رو ویرایش کنین و فایل mobileNavBar رو پیدا و باز کنین و کد زیر رو پیدا کنین: {{if \IPS\Member::loggedIn()->canAccessModule( \IPS\Application\Module::get( 'core', 'search' ) )}} <li class='ipsJS_show'> <a href='{url="app=core&module=search&controller=search" seoTemplate="search"}'><i class='fa fa-search'></i></a> </li> {{endif}} بعد این کد کد زیر رو قرار بدین: {template="mobileNavigationIcon" app="core" group="global" params=""} 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری