javani ارسال شده در آگوست 19 2021 #1528 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 19 2021 سلام دوستان من هم تو ادمین و هم تنظیمات پروفایل تنظیم کردم که وقتی روی موضوعی کلیک شد به آخرین ارسال خوانده نشده بره ولی این عمل اتفاق نمیقته با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آگوست 19 2021 #1530 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 19 2021 سلام معلومه زیاد توکدها دستکاری انجام میدین. پیشنهاد میکنم تو لوکال تستهاتونو انجام بدین و اگه موفقیت آمیز بود به انجمن اصلی انتقال بدین قالب مورد نظرتون رو ویرایش کنین و فایل forums رو پیدا و باز کنین سپس دنبال کد زیر بگردین <a href='{$row->url()}' itemprop="url"{{if $row->tableHoverUrl and $row->canView()}} با کد زیر جایگزین کنین: <a href="{{if $row->unread()}}{$row->url( 'getNewComment' )}{{else}}{$row->url()}{{endif}}" itemprop="url"{{if $row->tableHoverUrl and $row->canView()}} اگه مشکل رفع نشد از قسمت بالای ویرایشگر گزینه بازگردانی رو بزنین موفق باشین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری