مهدی ارسال شده در سِپتامبر 4 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 4 2021 سلام من انجمن نصب کردم ولی هنگام ورود ایمیل میخواد با ایدی وصل نمیشه میخوام با ایدی وارد بشم هشدار میده با ایمیل وارد بشید چجوری درستش کنم با ایدی هم وارد بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 5 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 5 2021 سلام. تو نسخه جدید بخاطر امنیت بیشتر کاری کردن که شما از ایمیل به عنوان نام کاربری استفاده کنین چون سایر کاربران انجمن با استفاده از نام کاربری شما میتونن به حسابتون صدمه بزنن. خب برای اینکه شما بخواین هم از ایمیل و هم نام کاربری برای ورود استفاده کنین ابتدا وارد ادمین بشین بعدش از قسمت تنظیمات وارد بخش ورود و عصویت بشین و تو همون تب اول متد استاندارد رد ویرایش کنین و نوع احراز هویت رو روی گزینه دلخواه تنظیم کنید. هر مشکلی داشتین بازم در خدمتیم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 مهدی ارسال شده در سِپتامبر 5 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 5 2021 ممنون تشکر درست تشکر فراوان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری