سجاد محمدرضائی ارسال شده در سِپتامبر 20 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 20 2021 درود دوستان، وقت شما بخیر من این ایده و قابلیت رو چند روز پیش در انجمن مطرح کردم، چون آرش جان زحمت کشید و این تالار جدید و مجزای «پیشنهادات و گزارشهای نرم افزار» رو ایجاد کرد، مجدد موضوع رو اینجا هم مطرح میکنم در اصل این نوشتار شامل دو ایده و قابلیت هستش : قابلیت ذخیره کرده تاپیک ها / نوشته ها / و ... و نمایش لیست آنها در پروفایل کاربر قابلیت لیست کاربران مشن کرده در موضوعات و بخش های مختلف و نمایش لیست آنها در پروفایل کاربر من این موارد رو برای Matt در قالب پیام خصوصی ارسال کردم ولی پیامم رو ندیده و نخونده ظاهرا! البته قبل ترش برای Jordan این موارد رو ارسال کردم و خیلی خوشش اومد و ازشون استقبال کرد ولی گفت تو تالار پیشنهادات ارسالشون کنم تا سایر کاربران نظرشون رو اعلام کنن، منم که لایسنس و دسترسی نداشتم که بخوام تو تاپیک پیشنهادات این دو مورد رو مطرح کنم! از آرش جان @Arash.Ranjbar میخوام این موارد رو در قالب تاپیک و پیشنهاد در تالار «Feature Suggestions» در سایت مرجع مطرح کنه به امید که در نسخه های جدیدتر شاهد اضافه شدن این قابلیت ها باشیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 ایده های خوبین. حتما امروز تو بخش پیشنهادات انجمن اصلی مطرح میکنم 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 آرش جان @Arash.Ranjbar ، لطفا این تصویر زیر رو هم پیوست توضیحات تاپیک ارسالی کن، به نظرم این مکان قرار گرفتن اون دکمه ذخیره پست جالب تر و قشنگ تر باشه : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 باشه حتما 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 موضوعشو ارسال کردم 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 سجاد محمدرضائی ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 21 2021 (ویرایش شده) آره دیدمش و 1+ رو هم ثبت کردم ، ممنون آرش جان بهتر میشد جردن رو هم منشن میکردی تاپیک رو ببینه، بی تاثیر نیست، چون اون دفعه که من براش این دو مورد رو توضیح میدادم خوشش اومده بود و موافقش بود ویرایش شده در سِپتامبر 21 2021 توسط سجاد محمدرضائی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری