avangcom ارسال شده در نُوامبر 10 2021 #1893 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 درود من ویبولتین رو به ips تبدیل کردم الان کاربر با نام کاربری نمیتونه ورود کنه ولی اگر کاربر یکبار با ایمیلش ورود کنه براحتی با نام کاربری ورود میکنه چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟ ؟ تو بخش ورود تنظیمه بروی ورود ایمیل و نام نمایشی لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در نُوامبر 10 2021 #1894 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 10 2021 #1895 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 در ۱ ساعت قبل، avangcom گفته است: من ویبولتین رو به ips تبدیل کردم الان کاربر با نام کاربری نمیتونه ورود کنه سلام تو تنظیمات نوع ورود رو روی نام کاربری و ایمیل تنظیم کنید تا کاربرا بتونن هم با نام کاربری و هم با ایمیل لاگین شن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 avangcom ارسال شده در نُوامبر 10 2021 نویسنده #1898 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 اعلام کردم که تنظیمه رو این گزینه مشکل اینجاست تا یکبار با ایمیل لاگین نکنه کاربر با نام کاربری ورود نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 10 2021 #1899 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 در ۱ ساعت قبل، avangcom گفته است: مشکل اینجاست تا یکبار با ایمیل لاگین نکنه کاربر با نام کاربری ورود نمیکنه تنظیماتی برای این حالت وجود نداره. یبار از قسمت تنظیمات ورود و عضویت "خارج کردن تمامی کاربران از حسابهای کاربری" رو بزنید و مجددا تست کنید ضمنا ببینید برای این موردی که میگین لاگ خطایی ثبت میشه یانه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  avangcom ارسال شده در نُوامبر 10 2021 نویسنده #1900 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 10 2021 خب چرا تنظیمات داره البته واسه افرادی ک منتقل میکنند در بخش ورود و عضویت در تب روش ها دو گزینه هست 1. standard 2. Converter من فقط بخش استاندارد رو تغییر و در حالت ایمیل و نام کاربری قرار میدادم باید بخش converter رو هم به همان ایمیل و نام کاربری تغییر میدادم جالب اینکه بدون تغییر convert بعداز ورود با ایمیل سیستم خودکار کاربر رو در حالت استاندارد قرار میده و بعداز یکبار لاگین با ایمیل کاربر میتونه با نام کاربری و ایمیل میتونه ورود کنه 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری