COLONER ارسال شده در نُوامبر 13 2021 #1906 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 2021 سلام ارش جان چت باکس رو نصب کردم هم مال انجمن شما رو ...هم ورژن 4.1.1 رو و از ادمین سی پی فعال است و از ابزارک کنار هم قرار دادم بالای انجمن ولی نشان نمیدهد مشکلش اونجاست که باید یک تالا انتخاب کنم ولی چیزی رو نشون نمیده که انتخاب کنم تالار هم دارم اما در چت باکس نشان نمیدهد که انتخاب کنم؟ !!! ممنون. مخفی کننده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در نُوامبر 13 2021 #1907 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 2021 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 13 2021 #1908 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 2021 سلام. از ادمین از تنظیمات چت باکس سطح دسترسی هارو تنظیم کن تا نمایش داده بشه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 COLONER ارسال شده در نُوامبر 13 2021 نویسنده #1909 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 13 2021 در ۱ ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام. از ادمین از تنظیمات چت باکس سطح دسترسی هارو تنظیم کن تا نمایش داده بشه سلام ممننون ارش جان عرض کردم تمامی این کارها رو انجام دادم و تیک دسترسی رو برای همه تیک زدم ولی عجیبه نشون نمیده !! توی اون شات بالا قرار دادم را هیچ انجمنی را نشون نمیده که انتخاب کنم فکر میکنم مشکل از همون است…؟ !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در نُوامبر 14 2021 #1910 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 14 2021 در 8 ساعت قبل، COLONER گفته است: ارش جان عرض کردم تمامی این کارها رو انجام دادم و تیک دسترسی رو برای همه تیک زدم ولی عجیبه نشون نمیده عرض نکردی...🤣🤣 تو انجمن دوتا برنامه چت داریم که یکیش chatbox freeهستش که خیلی سادست مثل همین انجمن که نیاز نیست تنظیمات خاصی انجام بدی و تالاری براش انتخاب کنی. برنامه دیگه chatbox plus هستش شما کدوم یکیش رو نصب کردین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 COLONER ارسال شده در نُوامبر 14 2021 نویسنده #1911 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 14 2021 در 8 ساعت قبل، javani گفته است: عرض نکردی...🤣🤣 تو انجمن دوتا برنامه چت داریم که یکیش chatbox freeهستش که خیلی سادست مثل همین انجمن که نیاز نیست تنظیمات خاصی انجام بدی و تالاری براش انتخاب کنی. برنامه دیگه chatbox plus هستش شما کدوم یکیش رو نصب کردین؟ عرض کردم که…🤨 هردو را نصب کردم هم مال همین انجمن رو هم ورژن 4.1.1 رو هیچ کدوم رو نشون نمیده…. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در نُوامبر 14 2021 #1912 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 14 2021 در 6 دقیقه قبل، COLONER گفته است: هردو را نصب کردم هم مال همین انجمن رو هم ورژن 4.1.1 رو هیچ کدوم رو نشون نمیده…. از بخش پشتیبانی کش رو خالی کنید حتی کش مرورگر رو و مجددا امتحان کنید 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری