whois ارسال شده در دِسامبر 10 2021 #2071 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 10 2021 با سلام، من با آموزش شما لینک های شبکه های اجتماعیی که خود IPS پشتیبانی نمیکرد رو به انجمنم اضافه کردم و به درستی هم کار میکنه. اما توی ایمیل های ارسالی مشکل داره: میخواستم بدونم چجوری میشه این مشکل رو حل کنم که بتونم آیکون های شبکه های اجتماعی رو توی ایمیل هم درست کنم. و اینکه راهی هست تم ایمیل رو عوض کنم؟ مثلاً رنگ بکگراند رو مشکی کنم و رنگ متن رو سفید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در دِسامبر 10 2021 #2072 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 10 2021 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 10 2021 #2073 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 10 2021 ۱ ساعت قبل، MH11 گفته است: میخواستم بدونم چجوری میشه این مشکل رو حل کنم که بتونم آیکون های شبکه های اجتماعی رو توی ایمیل هم درست کنم. شما برای این شبکه های اجتماعی کد css قرار دادین؟ ۱ ساعت قبل، MH11 گفته است: و اینکه راهی هست تم ایمیل رو عوض کنم؟ مثلاً رنگ بکگراند رو مشکی کنم و رنگ متن رو سفید؟ بسته به دانشی که دارین میتونین هرکاری بکنین. توضیحشم متاسفانه چند خطی نیست که بخوام اینجا براتون ارائه بدم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در دِسامبر 11 2021 نویسنده #2081 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 11 2021 (ویرایش شده) 16 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: شما برای این شبکه های اجتماعی کد css قرار دادین؟ بله ولی توی قسمت ایمیل مثل اینکه اعمال نشده و فقط روی قالب اعمال شده. ویرایش شده در دِسامبر 11 2021 توسط MH11 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 11 2021 #2083 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 11 2021 یه ایمیل از انجمنتون برای من ارسال کنین تا ببینم دلیل لود نشدنشون چیه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در دِسامبر 11 2021 نویسنده #2087 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 11 2021 4 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: یه ایمیل از انجمنتون برای من ارسال کنین تا ببینم دلیل لود نشدنشون چیه ایمیلتونو لطف کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 11 2021 #2088 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 11 2021 پیام خصوصی شد IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 11 2021 #2089 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 11 2021 کاربر عزیز شما تو کدهای css برای آیکنها از background-image استفاده کردین یا فونت آیکن؟ اگه میشه کدهای css رو ایتجا قرار بدید تا بررسی شه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در دِسامبر 12 2021 نویسنده #2091 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 12 2021 16 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: کاربر عزیز شما تو کدهای css برای آیکنها از background-image استفاده کردین یا فونت آیکن؟ اگه میشه کدهای css رو ایتجا قرار بدید تا بررسی شه /* -- Social Links -- */ .fa-telegram::before { content: url(https://xxxx.x/telegram.png) !important; display: inherit; position: absolute; bottom: 0; } .fa-instagram::before { content: url(https://xxxx.x/instagram.png) !important; display: inherit; position: absolute; bottom: 0; } .cShareLink_instagram { background: none !important; } .fa-discord::before { content: url(https://xxxx.x/discord.png) !important; display: inherit; position: absolute; bottom: 0; } .fa-aparat::before { content: url(https://xxxx.x/aparat.png) !important; display: inherit; position: absolute; bottom: 0; } #elUserNav>li>a, #elFooterSocialLinks>li>a { text-align: right !important; margin-right: 5px !important; margin-left: 5px !important; } #elUserNav>li>a:hover, #elFooterSocialLinks>li>a:hover { text-shadow: 0 0 12px rgba(0, 0, 0, 0.5); opacity: 0.8; } لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 12 2021 #2092 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 12 2021 کدهاتون رو با کدهای زیر جایگزین و تست کنین: a[href*="instagram."]::before { content: "\f16d"; background: #de416a; color: #fff; text-align: center; border-radius: 50px; } a[href*="aparat."]::before { content: "\f04b"; background: #de416a; color: #fff; text-align: center; border-radius: 50px; } a[href*="telegram."]::before { content: "\f1d8"; background: #de416a; color: #fff; text-align: center; border-radius: 50px; } a[href*="discord."]::before { content: "\f16d"; background: #de416a; color: #fff; text-align: center; border-radius: 50px; } IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده