whois ارسال شده در فِوریه 3 2022 #2395 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 2022 با سلام، من از افزونه Group Name Indicator برای نمایش گروه ها زیر "چه کسانی آنلاین هستند" استفاده میکنم. اما بعضی وقتا یک باگی میخوره و اسم خودمم توی گروه ها مینویسه، اکثر وقتا وقتی کش رو پاک میکنم درست میشه اما میخوام مشکل رو کاملاً برطرف کنم. نسخه افزونه من 5.3.0 هستش، نسخه جدیدشو بجز توی خود سایت invisioncommunity هیچ جای دیگه پیدا نکردم. بنظرتون چجوری میتونم مشکلشو برطرف کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در فِوریه 3 2022 #2396 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 2022 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در فِوریه 3 2022 #2397 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 3 2022 3 ساعت قبل، MH11 گفته است: با سلام، من از افزونه Group Name Indicator برای نمایش گروه ها زیر "چه کسانی آنلاین هستند" استفاده میکنم. اما بعضی وقتا یک باگی میخوره و اسم خودمم توی گروه ها مینویسه، اکثر وقتا وقتی کش رو پاک میکنم درست میشه اما میخوام مشکل رو کاملاً برطرف کنم. نسخه افزونه من 5.3.0 هستش، نسخه جدیدشو بجز توی خود سایت invisioncommunity هیچ جای دیگه پیدا نکردم. بنظرتون چجوری میتونم مشکلشو برطرف کنم؟ سلام. تا الان من همچین چیزی رو ندیده بودم و از شما میشنوم. برای اظهارنظر قطعی کلیه برنامه ها و افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال و تست کنین ممکنه با افزونه یا برنامه ای که نصب کردین تداخل داشته باشه. روی قالب پیشفرض هم این مورد رو تست کنین که شاید ایراد از قالبی هستش که استفاده میکنین. در نهایت اگر هم جواب نگرفتین میتونین به صورت دستی و بدون نیاز به نصب از طریق کدنویسی اضافه کنین مثل همین انجمن ما. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در فِوریه 4 2022 #2406 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 4 2022 برای دانلود نسحه جدید میتونین از لینک زیر اقدام کنین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در مِی 15 2022 #2840 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 15 2022 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده