Yavari960 ارسال شده در آوریل 22 2022 #2705 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 سلام چطوری میتونم مثل تصویر زیر قابلیت نمایش لوگو سایت پس از هر رفرش رو ایجاد کنم ؟ کد js داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در آوریل 22 2022 #2706 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 22 2022 #2707 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 سلام. 2 ساعت قبل، Yavari960 گفته است: چطوری میتونم مثل تصویر زیر قابلیت نمایش لوگو سایت پس از هر رفرش رو ایجاد کنم ؟ کد js داره ؟ افزونه ای برای اینکار وجود نداره متاسفانه و به صورت اختصاصی برای این انجمن کدنویسی و طراحی شده شما میتونین با جستجوی pre-loader تو گوگل به آموزشها و روشهای زیادی دست پیدا کنین و اگرم خواستین میتونم با دریافت هزینه پلاگینشو با طراحی اختصاصی شما بنویسم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در آوریل 22 2022 نویسنده #2708 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 اوکی کد js اش رو اگه لطف کنید بهم بدید، خودم کد html و css اش رو میتونم درست کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در آوریل 22 2022 #2709 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 5 دقیقه قبل، Yavari960 گفته است: اوکی کد js اش رو اگه لطف کنید بهم بدید، خودم کد html و css اش رو میتونم درست کنم. سختیش هم همین کد js هستش وگرنه از inspect مرورگر میتونی کدهارو در بیاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در آوریل 22 2022 نویسنده #2710 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 5 دقیقه قبل، javani گفته است: سختیش هم همین کد js هستش وگرنه از inspect مرورگر میتونی کدهارو در بیاری مرسی ارش جان، وقتی کد JS هست من بیام پلاگین اختصاصی چی براش بنویسم خخخخ درستش میکنم مهم نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در آوریل 22 2022 #2711 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 2 دقیقه قبل، Yavari960 گفته است: مرسی ارش جان، وقتی کد JS هست من بیام پلاگین اختصاصی چی براش بنویسم خخخخ درستش میکنم مهم نیست. من نگفتم که تو بنویسی!!! منظورم اینکه میتونم برات به صورت پلاگین در بیارم تا تو آپدیتهای بعدی با خیالت راحت استفاده کنی و مشکلی از بابت بهم ریختگی نداشته باشی اگه بخوای یه نمونه دیگشو برات بزارم؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در آوریل 22 2022 نویسنده #2712 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 4 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: منظورم اینکه میتونم برات به صورت پلاگین در بیارم تا تو آپدیتهای بعدی با خیالت راحت استفاده کنی و مشکلی از بابت بهم ریختگی نداشته باشی شما همون کد عادی رو به بنده بدید اگه در اپدیت های بعدی دچار بهم ریختگی شد، میدم زحمت پلاگین نویسی رو انجام بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در آوریل 22 2022 #2713 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 اینم کد جاوا اسکریپتش $ ( document ). ready ( function (){ $ ( ".preloader" ). fadeOut ( 2000 ); }) بی زحمت لینک انجمنتون رو هم در پروفایل ثبت کنین. 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در آوریل 22 2022 نویسنده #2714 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 2022 مرسی، فقط باید این کد رو دقیقا کجای قالب باید قرار بدیم؟ و اگر داخل روت هاست قرار بدیم در چه بخشی و با چه اسمی ذخیره اش کنیم؟ بعد اینکه کد JS که فرستادید در روی لوکال هاست هم قابل اجرا هست؟ در مورد لینک انجمن، بنده سایت IPS ندارم. بیشتر کارم با وردپرس هست، این سری سوال ها هم میپرسم برای برخی دوستانم انجمن IPS نصب میکنم. و خیلی اوقات هم در لوکال هاست جهت یادگیری بیشتر یه سری کدها رو عشقی تست میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده