Yavari960 ارسال شده در ژوئن 11 2022 #3068 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 11 2022 سلام فرض کنید داخل سایت شما یه سری فایل رو برای فروش قرار میدیم. از کجا من به عنوان کاربر بدونم چقدر در داخل سایت شما فروختم و موجودی حساب من در حال حاضر چقدر هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در ژوئن 11 2022 #3069 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 11 2022 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در ژوئن 12 2022 #3073 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 سلام برای اینکار اول مدیریت باید به اون گروه کاربری که اجازه فروش فایل رو دارن دسترسی بده بعدش از طریق تنظیمات منو آیتم جزئیات من رو به فهرست اضافه کنه بعد از اینکار از بخش فروشگاه به قسمت برداشتها و بعدش تنظیمات برداشت بره و موارد مورد نیاز رو تنظیم کنه. حالا کاربر هر تعداد فروش داشته باشه به عنوان اعتبار به کیف پول کاربر اضافه میشه و کاربر میتونه درخواست برداشت بده و مدیریت بعد از تایید وجه رو انتقال میده. من این روش رو میدونم حالا نمیدونم بهکاتون بیاد یا نه. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در ژوئن 12 2022 نویسنده #3074 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 به این شکل منظورتون هست باید ایجاد کنیم؟ https://ipsforum.ir/clients/credit/ فایل های خریداری شده در وب سایت رو چطوری به اعتبار حساب باید متصل کنیم که هر خرید انجام شد روی اعتبار حساب بره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در ژوئن 12 2022 #3075 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 خب بعد اینکه مبالغ به کارت اعتباری فروشنده اضافه شد میتونه موقع خرید انتخاب کنه که پرداخت با کارت بانکی باشه یا با کیف پول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در ژوئن 12 2022 نویسنده #3076 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 نه شما منظور من رو از ابتدا درست متوجه نشدید. ببینید الان شما داخل ipsforum فرضا چند تا فایل برای فروش قرار دادید کاربرهایی که میان فایل های شما رو میخرن، به هر تعدادی که میخرن بیاد داخل اعتبار حسابتون. این حالتی که شما میگید شارژ حساب هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در ژوئن 12 2022 #3077 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 نه خب منم منظورم همینه. حتی تو تنظیمات فروشگاه هم نوشته که وقتی کاربری محصول شمارو خریداری میکنه پولش به کیف پول یا همون اعتبار حساب شما اضافه میشه و شما میتونین بفهمین که محصولتون به فروش رفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در ژوئن 12 2022 نویسنده #3078 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 26 دقیقه قبل، javani گفته است: حتی تو تنظیمات فروشگاه هم نوشته که وقتی کاربری محصول شمارو خریداری میکنه پولش به کیف پول یا همون اعتبار حساب شما اضافه میشه و شما میتونین بفهمین که محصولتون به فروش رفته توی تنظیمات گشتم همچین گزینه ایی رو ندیدم، لطف میکنید یه اسکرین شات از صفحه تنظیماتی که میگید کیف پول یا همون اعتبار حساب هست رو به بنده نشون بدید؟ 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Yavari960 ارسال شده در ژوئن 12 2022 نویسنده #3079 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 اگر منظورتون این بخش نمایش موجودی من هست که ارتباطی نداره... اون در مورد موجودی تعداد کالا در فروشگاه هست 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  javani ارسال شده در ژوئن 12 2022 #3080 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 2022 بنده منظورم این بخش هستش 1 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده