amir parhizkar ارسال شده در ژوئن 28 2022 #3192 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 28 2022 با سلام متاسفانه صفحه ادمین سایت من بالا نمیاد پسورد هم عوض کردم فرقی نکرد کسی میتونه راهنمایی کند ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در ژوئن 28 2022 #3193 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 28 2022 سلام. تیبل مربوط به نشستهاتون کرش شده! ابتدا از دیتابیس خودتون یه بکاپ بگیرین سپس تیبل core_sessions رو پیدا و repaire کنین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 amir parhizkar ارسال شده در ژوئن 28 2022 نویسنده #3195 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 28 2022 (ویرایش شده) 54 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام. تیبل مربوط به نشستهاتون کرش شده! ابتدا از دیتابیس خودتون یه بکاپ بگیرین سپس تیبل core_sessions رو پیدا و repaire کنین ممنون درست شد پسوردم عوض شد سپاس ویرایش شده در ژوئن 28 2022 توسط amir parhizkar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژوئن 28 2022 #3196 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 28 2022 خوشحالم که تونستم کمکتون کنم! 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در ژوئن 28 2022 #3197 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 28 2022 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده