whois ارسال شده در جولای 9 2022 #3256 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 9 2022 سلام، از اونجایی که نسخه 4.7.0 IPS پیشنهاد کرده که از PHP نسخه 8 به بالا استفاده کنیم، و در آینده دیگه نسخه های زیر 8 پشتیبانی نمیشن، من تصمیم گرفتم که نسخه PHP هاستمو به 8.1 تبدیل کنم، سایت بالا نیومد و ارور 500 داد، پیش نیاز هارو چک کردم نوشته بود که افزونه GD غیر فعاله، ولی توی لیست افزونه هاش GD رو نداشت که فعال کنم و این افزونه واسه IPS الزامی هستش. بعد از اون نسخه 8.0 رو امتحان کردم، اون همه افزونه هارو داشت و پیش نیاز ها همه سبز بودن و مشکلی نداشت، اما کماکان سایت بالا نمیومد و ارور 500 میداد. میخواستم بدونم که مشکل از کجاست و چجوری میتونم برطرفش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در جولای 9 2022 #3257 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 9 2022 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , , سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 9 2022 #3258 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 9 2022 سلام. تابع GD رو هاستتون نصب و فعال نیست باید با پشتیبان هاستتون تماس بگیرین و بگین که با تغییر نسخه php خطای 500 دریافت میکنم. مشکل از سمت انجمن نیست. در ضمن لاگ خطایی که تو انجمن ثبت میشه رو اینجا قرار بدید IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 9 2022 نویسنده #3260 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 9 2022 4 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: تابع GD رو هاستتون نصب و فعال نیست اگه فعال نبود که روی نسخه 7.4 PHP هم نباید کار میکرد. درضمن روی نسخه 8.0 هم GD هست و توی بررسی پیش نیاز تیک سبز میخوره پس مشکل از جای دیگست. هاست من پشتیبان نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 9 2022 #3261 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 9 2022 به احتمال زیاد خطایی که دریافت میکنین مزبوط به برنامه و پلاگینهای مورد استفادتون هستش که با نسخه جدید سازگاری ندارن. برای بررسی همشون رو غیر فعال کنین و سپس اقدام به تغییر نسخه phph بکنین. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری