reza399 ارسال شده در جولای 18 2022 #3293 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 سلام من از چه کدی میتونم استفاده کنم یا چه کاری میشه کرد که تو پست های ارسالی امکان پخش انلاین اهنگ به وجود بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در جولای 18 2022 #3294 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , سلام کاربر گرامی، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 18 2022 #3296 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 سلام شما به چه صورت میخواید آهنگ رو در پستها ارسال کنین؟ ایا ساخت دکمه از طریق ادیتور رو امتحان کردین؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 reza399 ارسال شده در جولای 18 2022 نویسنده #3297 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 نه ساخت دکمه به چه شیوه هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 18 2022 #3299 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 از طریق آموزش زیر پیش برین IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 reza399 ارسال شده در جولای 18 2022 نویسنده #3300 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 18 2022 سلام این لینکی که ارسال کردین فک کنم محدوده واسه گروه کاربری من اینطور میاره با عرض معذرت، ما نمیتوانیم این محتوا را به شما نمایش دهیم زیرا شما مجاز به دیدن آن نیستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 19 2022 #3302 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2022 اول شما بگین که ا چه سایتی میخواین آهنگها پخش شه تا من کد چاگذاریشو خدمتتون بگم. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  javani ارسال شده در جولای 19 2022 #3304 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 19 2022 بخاطر تاخییر در پاسخگوییتون من روش ایده آل رو بهتون میگم! وارد ادمین بشین و از قسمت شخصی سازی به بخش نوار ابزار برین. حالا تو این صفحه از طریق دکمه افزودن دکمه در بخش آپلود فایل پیوستی زیر رو دانلود کرده و آپلود کنید html5audio_1.5.4.zip بعد از نصب اگر به بخش پایین ابزارها نگا کنین یک آیکن با علامت بلندگو اضافه شده که شما با موس اینو بگیرین و به قسمت بالایی نوار ابزارها اضافه کنین. اگر میخوایین انتخاب کنین که چه گروههای کاربری ازش استفاده کنن کافیه بعد از افزودن به بخش بالا روش کلیک کنین و دسترسی هارو تنظیم کنین. حالا هرجایی نیاز بود تو ویرایشگر با کلیک روی این آیکن میتونین لینک ویدیو رو وارد کنین 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در جولای 30 2022 #3348 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 30 2022 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده