whois ارسال شده در جولای 26 2022 #3321 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 26 2022 سلام، من به دنبال یک افزونه هستم که مثلاً توی هدر سایت عکس پرچم آمریکا و ایران رو برای تغییر زبان انجمن بیاره و کاربر خارجی به راحتی بتونه با وجود فارسی بودن زبون انجمن، زبون انجمن رو تغییر بده. حالا این یک مثال بود، اگر افزونه مشابهی سراغ دارید یا اگر با کد نویسی میشه پیاده سازیش کرد، ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 26 2022 #3323 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 26 2022 سللم پلاگینی برای اینکار من تا حالا ندیدم ولی اینو میتونین خیلی راحت با کدنویسی اضافه کنین. من الان دسترسی به سیستم ندارم ولی تا فردا براتون ارسالش میکنم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 27 2022 نویسنده #3325 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 12 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سللم پلاگینی برای اینکار من تا حالا ندیدم ولی اینو میتونین خیلی راحت با کدنویسی اضافه کنین. من الان دسترسی به سیستم ندارم ولی تا فردا براتون ارسالش میکنم خیلی ممنون، پس منتظر میمونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 27 2022 نویسنده #3326 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 12 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سللم پلاگینی برای اینکار من تا حالا ندیدم ولی اینو میتونین خیلی راحت با کدنویسی اضافه کنین. من الان دسترسی به سیستم ندارم ولی تا فردا براتون ارسالش میکنم خیلی ممنون، پس منتظر میمونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 27 2022 #3327 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 سلام مجدد قالب مورد نظرتون رو ویرایش کنین و فایل userbar رو باز کنین و کد زیر رو در محل دلخواه خودتون قرار بدین {{$languages = \IPS\Lang::getEnabledLanguages();}} {{if \count( $languages ) > 1}} {{foreach $languages as $id => $lang }} <li class='ipsMenu_item{{if \IPS\Member::loggedIn()->language()->id == $id || ( $lang->default && \IPS\Member::loggedIn()->language === 0 )}} ipsMenu_itemChecked{{endif}}'> <form action="{url="app=core&module=system&controller=language" noprotocol="true" csrf="true" seoTemplate="language"}" method="post"> <input type="hidden" name="ref" value="{expression="base64_encode( (string) request.url() )"}"> <button type='submit' name='id' value='{$id}' class='ipsButton ipsButton_link ipsButton_link_secondary'>{{if $lang->get__icon()}}<i class='{$lang->get__icon()}'></i> {{endif}}</button> </form> </li> {{endforeach}} {{endif}} 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در جولای 27 2022 نویسنده #3329 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 5 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام مجدد قالب مورد نظرتون رو ویرایش کنین و فایل userbar رو باز کنین و کد زیر رو در محل دلخواه خودتون قرار بدین {{$languages = \IPS\Lang::getEnabledLanguages();}} {{if \count( $languages ) > 1}} {{foreach $languages as $id => $lang }} <li class='ipsMenu_item{{if \IPS\Member::loggedIn()->language()->id == $id || ( $lang->default && \IPS\Member::loggedIn()->language === 0 )}} ipsMenu_itemChecked{{endif}}'> <form action="{url="app=core&module=system&controller=language" noprotocol="true" csrf="true" seoTemplate="language"}" method="post"> <input type="hidden" name="ref" value="{expression="base64_encode( (string) request.url() )"}"> <button type='submit' name='id' value='{$id}' class='ipsButton ipsButton_link ipsButton_link_secondary'>{{if $lang->get__icon()}}<i class='{$lang->get__icon()}'></i> {{endif}}</button> </form> </li> {{endforeach}} {{endif}} آقا تشکر، این روش به درستی کار میکنه منتها ظاهرش بهم ریختس. میخوام اگه بشه کنار + ایجاد ... بیاد یعنی وسط هدر و زیاد جا نگیره، هردو گزینه کنار هم باشن. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  whois ارسال شده در جولای 27 2022 نویسنده #3332 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 (ویرایش شده) کد رو تصحیح کردم، اگر کسی خواست استفاده کنه... {{$languages = \IPS\Lang::getEnabledLanguages();}} {{if \count( $languages ) > 1}} <a href='#elNavLang_menu' id='elNavLang' style='direction:initial;' data-ipsMenu data-ipsMenu-above>Change Language <i class='fa fa-caret-down'></i></a> <ul id='elNavLang_menu' class='ipsMenu ipsMenu_selectable ipsHide'> {{foreach $languages as $id => $lang }} <li class='ipsMenu_item{{if \IPS\Member::loggedIn()->language()->id == $id || ( $lang->default && \IPS\Member::loggedIn()->language === 0 )}} ipsMenu_itemChecked{{endif}}'> <form action="{url="app=core&module=system&controller=language" noprotocol="true" csrf="true" seoTemplate="language"}" method="post"> <input type="hidden" name="ref" value="{expression="base64_encode( (string) request.url() )"}"> <button type='submit' name='id' value='{$id}' class='ipsButton ipsButton_link ipsButton_link_secondary'>{{if $lang->get__icon()}}<i class='{$lang->get__icon()}'></i> {{endif}}{$lang->title} {{if $lang->default}}{lang="default"}{{endif}}</button> </form> </li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} درضمن کد رو باید اول فایل userBar قرار بدید. ویرایش شده در جولای 27 2022 توسط MH11 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 27 2022 #3334 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 با یه css هم میتونستی بهشون مارجین بدی تا حل شه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در جولای 27 2022 #3335 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 27 2022 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده