ircfc ارسال شده در نُوامبر 1 2022 #3626 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 1 2022 سلام خدا قوت خوبید؟ درگاه زرین پال با نسخه 4.7.2 به بالا و نسخه php 8.0 که اصلا موقع خرید سایت ارور 500 میده تمامی برنامه ها و افزونه ها رو غیر فعال کردم و مجددا تست کردم ولی باز هم خطا میده لطفا فایل های درگاه زرین پال رو بروزرسانی کنید با تشکر یاحق 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 1 2022 #3627 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 1 2022 سلام. اتفاقا چند روزیه دارم رو بروزرسانیش کار میکنم و تقریبا تمومش کردم. ولی تنها مشکلی که برای انتشارش هستاینکه چون نویسنده درگاه آقای قاسمی نیا هستن اول باید ازشون کسب اجازه کنم و متاسفانه یه هفته ای میشهکه بهشون پیامدادم ولی هنوز جوابی ندادن. هروقت اجازه بدن تو انجمن منتشرش میکنم 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در نُوامبر 1 2022 نویسنده #3628 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 1 2022 44 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام. اتفاقا چند روزیه دارم رو بروزرسانیش کار میکنم و تقریبا تمومش کردم. ولی تنها مشکلی که برای انتشارش هستاینکه چون نویسنده درگاه آقای قاسمی نیا هستن اول باید ازشون کسب اجازه کنم و متاسفانه یه هفته ای میشهکه بهشون پیامدادم ولی هنوز جوابی ندادن. هروقت اجازه بدن تو انجمن منتشرش میکنم سلام خب میشه یه نسخه بدید من اپدیت بکنم فایل هاشو واقعا با این وضع مشتری ها می پره اول بخاطر هاست ضربه دیدم الانم بخاطر این مورد! شمسی ساز هم که کلافه شدیم تا انتشار پیدا کنه با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 2 2022 #3629 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 2 2022 13 ساعت قبل، ircfc گفته است: خب میشه یه نسخه بدید من اپدیت بکنم فایل هاشو واقعا با این وضع مشتری ها می پره نه متاسفانه امکانش نیست. با اولی هم که برنامشونو تو انجمنم گذاشتم ناراحت شدن که نباید میزاشتین حالا بدون اجازه منتشر کنم خوبیت نداره. اینم بگم که اگه php بلد باشین کار خاصی نداره و چندتا توابع رو باید تغییر بدین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در نُوامبر 2 2022 نویسنده #3630 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 2 2022 1 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: نه متاسفانه امکانش نیست. با اولی هم که برنامشونو تو انجمنم گذاشتم ناراحت شدن که نباید میزاشتین حالا بدون اجازه منتشر کنم خوبیت نداره. اینم بگم که اگه php بلد باشین کار خاصی نداره و چندتا توابع رو باید تغییر بدین سلام میشه فایلش رو خصوصی کنید چون واقعا به مشکل خوردیم خب می تونید از اقای نامنی اجازه بگیرید و در همون انجمن پشتیبانی ای پی اس فارسی اپدیت بشه و شما هم قرار بدید با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در نُوامبر 12 2022 نویسنده #3654 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 12 2022 سلام خدا قوت خوبید؟ الان کاربران به مشکل خوردن و پشتیبانی ای پی اس فارسی هم که کلا خوابیده و کسی جواب گو نیستش حتی شماره کسی رو هم نمیدن تا هماهنگ بشیم اگه امکان داره لطفا شما زحمت بروزرسانیش رو انجام بدید و نویسنده افزونه اقای قاسمی نیا بذارید و بازسازی افزونه خودتون رو بذارید و منبع هم سایت مرجع بذارید واقعا ما که می خواهیم از یک درگاه استفاده کنیم چیکار باید بکنیم ممنون میشم رسیدگی کنید با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در نُوامبر 16 2022 نویسنده #3661 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 16 2022 سلام لطفا این افزونه رو بروزرسانی کنید و با نسخه جدید سازگار کنید تا بتونیم استفاده کنیم از اقای قاسمی نیا اجازه گرفته شد و براتون ارسال شد با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در نُوامبر 16 2022 #3662 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 16 2022 اینو تست کنین اگه اوکی بود تو انجمن منتشرش کنیم 1 2 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در نُوامبر 16 2022 نویسنده #3663 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 16 2022 8 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: اینو تست کنین اگه اوکی بود تو انجمن منتشرش کنیم applications.zip 67.3 kB · 1 دانلود سلام اقا ارش تست کردم فعلا مشکلی نداره خیلی خیلی ممنونم ازتون با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 17 2022 #3664 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 17 2022 فقط تو انجمنهای دیگه به اشتراک نذارین لطفا. وگرنه در صورت مشاهده دسترسیتون رو به انجمن قط میکنم. 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده