whois ارسال شده در نُوامبر 4 2022 #3643 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 سلام، وقتی که حالت نمایش تالار های گفتگو رو روی Grid میذارم و وقتی که زبان فارسیه، تعداد ارسال (Post) های هر تالار رو نمایش نمیده. میخواستم بپرسم چجوری میشه درستش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 4 2022 #3644 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 سلام انجمنتونو بررسی کردم منتهی حالت نمایش تالارها برام فعال نبود نتونستم بررسی کنم ببینم مشکل چیه. این مشکل شما میتونه از قالب باشه. از قالب دیفالت تست گرفتین این مورد رو؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در نُوامبر 4 2022 نویسنده #3645 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 1 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام انجمنتونو بررسی کردم منتهی حالت نمایش تالارها برام فعال نبود نتونستم بررسی کنم ببینم مشکل چیه. این مشکل شما میتونه از قالب باشه. از قالب دیفالت تست گرفتین این مورد رو؟ الان تست کنید. قالب دیفالت هم دقیقاً همین مشکل رو داره. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 4 2022 #3646 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 این مشکل از هسته خود سیستمه و تو انجمن من هم همین مشکل هست. اجازه بدین بررسی کنم خدمتتون میگم. تو سایت مرجع هم همین مشکلو گزارش میدم! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در نُوامبر 4 2022 نویسنده #3647 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 1 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: این مشکل از هسته خود سیستمه و تو انجمن من هم همین مشکل هست. اجازه بدین بررسی کنم خدمتتون میگم. تو سایت مرجع هم همین مشکلو گزارش میدم! تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 4 2022 #3648 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 من الان این مشکلو به طریقی تو انجمن خودم حل کردم اگر مایل باشین دسترسی بدین تا رفعش کنم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 whois ارسال شده در نُوامبر 4 2022 نویسنده #3649 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 4 2022 4 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: من الان این مشکلو به طریقی تو انجمن خودم حل کردم اگر مایل باشین دسترسی بدین تا رفعش کنم واسه ورود به ادمین پنل کلی محدودیت گذاشتم تا بجز خودم کسی نتونه وارد بشه، یکم سخته بخوام اونارو بردارم و دوباره بذارم. اگه امکانش هست یه توضیح کوچیک بدین خودم انجام بدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در نُوامبر 5 2022 #3650 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 5 2022 20 ساعت قبل، MH11 گفته است: واسه ورود به ادمین پنل کلی محدودیت گذاشتم تا بجز خودم کسی نتونه وارد بشه، یکم سخته بخوام اونارو بردارم و دوباره بذارم. اگه امکانش هست یه توضیح کوچیک بدین خودم انجام بدم. من احتمال میدم مشکل شما از ترجمه زبان فارسی باشه. برای بررسی این مشکل زبان مورد نظر رو ویرایش کنین و کلید posts_number رو جستجو و اصلاحش بکنین 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در نُوامبر 18 2022 #3668 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 18 2022 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده