pouriyajj ارسال شده در نُوامبر 22 2022 #3670 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 سلام میخواستم به نوار ابزار ها چند تا دکمه جدید اضافه کنم ولی نمیشه میگه قبلا نصب شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 22 2022 #3671 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 سلام. خب شما باید افزونه هایی رو که نیاز دارین و نصب نیستن رو نصب کنین. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 pouriyajj ارسال شده در نُوامبر 22 2022 نویسنده #3672 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 این افزونه نصب نیست تو نوار ابزار میخوام اضافه کنم ولی نمیشه اسکرین گرفتم پیوست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 22 2022 #3673 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 اگر نصب هست از قسمت پایین که این افزونه هست با موس بگیرین و به قسمت بالا اضافه کنین بعدش روش کلیک کنین و در صفحه بعدی دسترسیشو تنظیم کنین که کیا استفاده کنن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 pouriyajj ارسال شده در نُوامبر 22 2022 نویسنده #3674 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 اون پایین نیست که با کشیدن بیارمش بالا اینجا میخوام دستی اضافه کنم که که خطا میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در نُوامبر 22 2022 #3675 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 2022 فایل رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 pouriyajj ارسال شده در نُوامبر 26 2022 نویسنده #3693 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2022 فایل ابزار مدنظرپیوست شد sourcearea.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 javani ارسال شده در نُوامبر 26 2022 #3694 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2022 دوست عزیز این پلاگین از قبل به طور پیشفرض نصب شده. اگه نمیبینینش یبار دکمه بازگردانی رو بزنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 pouriyajj ارسال شده در نُوامبر 26 2022 نویسنده #3695 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2022 27 دقیقه قبل، javani گفته است: دوست عزیز این پلاگین از قبل به طور پیشفرض نصب شده. اگه نمیبینینش یبار دکمه بازگردانی رو بزنین تا جایی که من بررسی کردم بعد نصب نبود تو ادیتور دستی هم که خواستم اضافه کنم نمیشه اون چیزی که شما میگید هست کد ادیتور نیست بخشی هست که کد میتونیم بذاریم تو باکس مشخص لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در نُوامبر 26 2022 #3696 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2022 20 دقیقه قبل، pouriyajj گفته است: تا جایی که من بررسی کردم بعد نصب نبود تو ادیتور دستی هم که خواستم اضافه کنم نمیشه اون چیزی که شما میگید هست کد ادیتور نیست بخشی هست که کد میتونیم بذاریم تو باکس مشخص در تظیمات گروه کاربری تو تب اول دسترسی استفاده از کدهای html رو برای خودتون فعال کنین. برای تست در انجمن در ویرایشگر نگا کنین ببینین افزوده شده یا نه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده