سارا اعتمادی ارسال شده در دِسامبر 28 2022 #3729 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 28 2022 سلام این پلاگین زیر با آپدیت به php8.1 یا 8 کار نمیکنه، شما الان خودتون از چه نسخه ی ips استفاده میکنید ؟ اگر از اخرین ورژن استفاده میکنید قاعدتا با نسخه php8.1 کار نمیکنه لطفا نسخه بروز رسانی شده این پلاگین رو قرار بدید با تشکر IRR to Toman (1).xml لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 29 2022 #3730 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 سلام. لطفا احازه بدید بررسی کنم خدمتتون اعلام میکنم. در ضمن با نصب این روی php8 چه خطایی دریافت میکنین؟ IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سارا اعتمادی ارسال شده در دِسامبر 29 2022 نویسنده #3731 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 13 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: در ضمن با نصب این روی php8 چه خطایی دریافت میکنین؟ روی لوکال هاست تست کردم تمامی قیمت ها به صورت صفر نمایش داده میشن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 29 2022 #3732 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 پلاگین پیوستیتون با نسخه php8 بروز شدست میتونین استفاه کنین Currency Convertor (1.2.2).xml 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سارا اعتمادی ارسال شده در دِسامبر 29 2022 نویسنده #3733 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 1 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: پلاگین پیوستیتون رو با نسخه php8 بروز کردم میتونین استفاه کنین مطمئن هستید به php8 بروز کردید چون 2 پلاگین رو در word مقایسه کردم تنها تفاوتش این بود که آدرس سایتتون رو اضافه کردید و تغییری در کدها ایجاد نکردید من این مشکل رو 3 هفته پیش داخل انجمن خودتون هم دیدم گفتم شاید بروز رسانی خاصی انجام دادید. مثلا داخل انجمن خودتون 3 هفته پیش قیمت ها رو به صورت 20 تومن ، 3 تومن نمایش میداد که بعدش بر طرف شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 29 2022 #3734 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 2 ساعت قبل، سارا اعتمادی گفته است: مطمئن هستید به php8 بروز کردید چون 2 پلاگین رو در word مقایسه کردم تنها تفاوتش این بود که آدرس سایتتون رو اضافه کردید و تغییری در کدها ایجاد نکردید من از همین نسخه استفاده میکنم و مشکلی نداره. در ضمن من نگفتم که فرقی داره یا نه. تو نسخه قدیمی مشکل داشت که برطرفش کرده بودم و نسخه شما هم همین نسخه ویرایش شده من بوده. 2 ساعت قبل، سارا اعتمادی گفته است: من این مشکل رو 3 هفته پیش داخل انجمن خودتون هم دیدم گفتم شاید بروز رسانی خاصی انجام دادید. مثلا داخل انجمن خودتون 3 هفته پیش قیمت ها رو به صورت 20 تومن ، 3 تومن نمایش میداد که بعدش بر طرف شد. تا حالا همچین مشکلی رو ندیدم. در ضمن این پلاگین از javascript برای تبدیل استفاده میکنه و نباید مشکلی داشته باشه IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سارا اعتمادی ارسال شده در دِسامبر 29 2022 نویسنده #3735 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2022 (ویرایش شده) اتفاقا از یکی از افزونه ها داخل سایت همون موقع اسکرین شات هم گرفته بودم عجیب هست میگید با همچین مشکلی تا حالا روبه رو نشدید، به هر حال ممنون ویرایش شده در دِسامبر 29 2022 توسط سارا اعتمادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 30 2022 #3736 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 30 2022 دوست عزیز ببینید این پلاگین با جاوا اسکریپت کار میکنه و نه ربطی به php داره و نه نسخه انجمن. اگر تو لوکال مشکل دارین میتونین کتابخونه جاوااسکریپت رو هم داخل کدهاتون قرار بدین و تست کنین. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سارا اعتمادی ارسال شده در دِسامبر 30 2022 نویسنده #3737 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 30 2022 4 دقیقه قبل، Arash.Ranjbar گفته است: اگر تو لوکال مشکل دارین میتونین کتابخونه جاوااسکریپت رو هم داخل کدهاتون قرار بدین و تست کنین. چجوری، میشه دقیقا توضیح بدید چه کدی و در چه قسمتی قرار بدم؟ 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در دِسامبر 30 2022 #3738 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 30 2022 در 12/30/2022 در 11:13 AM، سارا اعتمادی گفته است: چجوری، میشه دقیقا توضیح بدید چه کدی و در چه قسمتی قرار بدم؟ کتابخونه زیر رو در قسمت head قالب خودتون قرار بدین! <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script> مشکل دیگه میتونه از بسته فارسی سازتون باشه! IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده