mobinahmadiiii ارسال شده در فِوریه 13 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 13 سلام بنده به یک مشکلی برخوردم توی Ips این هستش که عنوان تالار های گفتوگو وسط نیست رفته بالای لوگوی اون تالار توی عکس زیر معلمومه https://s2.uupload.ir/files/forum_780u.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در فِوریه 13 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 13 سلام mobinahmadiiii، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. , با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در فِوریه 14 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 14 آدرس انجمنتون رو تو پروفایلتون درج کنین تا بررسی کنم. چون قالبتون دیفالت نیستش باید زنده نگا کنم. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در فِوریه 14 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 14 چون نمیدونم از چه قالبی استفاده میکنین احتمال میدم با این کد مشکلتون حل بشه @media screen and (max-width: 979px){ html[dir="rtl"] .ipsDataItem_icon .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large { width: 30px; height: 30px; font-size: 13px; top: 15px; position: absolute; right: 15px; }} IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 mobinahmadiiii ارسال شده در فِوریه 14 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 14 @Arash.Ranjbar کد رو قرار دادم ولی فقط چند تاشون درست شد، از قالب Dynamic Theme استفاده میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در فِوریه 14 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 14 اگر لینک انجمنتون رو تو پروفایل قرار بدین میتونم بررسی کنم. چون من قالب نصب شدشو ندارم IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 mobinahmadiiii ارسال شده در فِوریه 14 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 14 @Arash.Ranjbar قرار دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Arash.Ranjbar ارسال شده در فِوریه 15 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 15 @media screen and (max-width: 979px) html[dir="rtl"] .ipsDataList_large .ipsDataItem_icon { padding-right: 0 !important; } html[dir="rtl"] .ipsDataList_large .ipsDataItem_icon { padding: 0 !important; } IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در فِوریه 15 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 15 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده