Paradoxxp ارسال شده در ژوئن 22 2023 #4047 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 22 2023 با سلام، من می خواهم تکراری بودن افزونه trophy را حذف کنم و افزونه را در زیر اطلاعات کاربر قرار دهم. میشه به من کمک کنید؟ من همه چیز را امتحان کرده ام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژوئن 22 2023 #4048 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 22 2023 سلام. احتمالا مشکل شما از کدهای قالبتان است. برای بررسی دقیقتر لطفا لینک انجمنتان را در پروفایلتان وارد کنید تا بررسی کنم. IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Paradoxxp ارسال شده در ژوئن 22 2023 نویسنده #4049 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 22 2023 سلام انجمن من اینه: https://forum.redeparadox.com/ من نمیتونم لینک رو تو پروفایلم بذارم من با این افزونه مشکل دارم چطور میتونم این دو رتبه رو که بدون کارت هستن از پروفایل حذف کنم چون تکراری هستن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در ژوئن 23 2023 #4050 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 23 2023 کدهای زیر را در custom.css قرار دهید [data-role="axen-group-secondary"], .tpx-rank { display: none; } 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  Paradoxxp ارسال شده در ژوئن 23 2023 نویسنده #4053 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 23 2023 باشه، چطوری؟ کد رو تو custom.css گذاشتم درست نشد. خطا ادامه دارد همچنان ادامه دارد این کد در custom.css است .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } /*#cb-nexxe__bottom__content--menu { display: none; } [data-role="axen-group-secondary"], .tpx-rank {display: nenhum; } لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Paradoxxp ارسال شده در ژوئن 23 2023 نویسنده #4054 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 23 2023 سلام با عرض پوزش بابت اشتباه کد کار کرد. از کار و کمک شما بسیار سپاسگزارم متشکرم 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در ژوئن 23 2023 #4056 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 23 2023 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده