Farshid ارسال شده در جولای 31 2023 #4159 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 31 2023 سلام من میخوام ips رو xammpp نصب کنم و این ارور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در جولای 31 2023 #4160 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 31 2023 سلام Farshid، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در جولای 31 2023 #4161 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 31 2023 سلام. ابتدا زمپ رو ران کنین بعدش گزینه config مقابل آپاچی رو بزنین حالا فایل php.ini رو باز کنین و دنبال عبارت ;extension=gd بگردید و علامت ; رو پا کنین! اگر نتونستین پیدا کنین دنبال عبارت extension=fileinfo بگردین و بعدش اضافه کنین! 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Farshid ارسال شده در جولای 31 2023 نویسنده #4163 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 31 2023 سلام مرسی از راهنمایی تون یه کم واضح تر توضیح میدید؟ ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Farshid ارسال شده در جولای 31 2023 نویسنده #4164 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 31 2023 ببخشید پیداش کردم انجام دادم تغییری نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت راه حل Support ارسال شده در آگوست 1 2023 #4166 مدیر کل | موسس سایت راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 1 2023 8 ساعت قبل، Farshid گفته است: یه کم واضح تر توضیح میدید؟ تو گوگل سرچ کنین کلی آموزش براتون میاره! پیشنهاد من استفاده از ومپ هستش. اگر از ویندوز 10 استفاده میکنین خیلی بهتره چون از php 8 به بالا هم پشتیبانی میکنه 1 @ اشتراک گذاری IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در آگوست 4 2023 #4173 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 4 2023 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. 1 @ اشتراک گذاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده