ircfc ارسال شده در آگوست 30 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 30 سلام به مدیر عزیز خوبید اقا ارش خسته نباشید در افزونه زیر یک مشکلی هستش من جدیدا بخش دریافت فایل رو گذاشتم تا فایل ها بعد از تایید نمایش داده بشه ولی وقتی فایلی رو اپدیت می کنم و میرم تایید می کنم تا نمایش داده بشه به جای اینکه مثلا تاپیک فایل صد بروز بشه با شماره نسخه جدید تاپیک فایل یک بروز میشه :( مثلا اومدم امروز چند فایل بروز کردم بعنوان نمونه برنامه ChatBox+ - افزونه و پلاگین - ایران سی اف سی (ircfc.ir) اون فایل ها بروز میشه بعد از تایید ولی اپدیت تاپیکش برای یکی از این فایل ها گذاشته میشه و مجبور میشم حذف بکنم کارشناسی - ایران سی اف سی (ircfc.ir) لطفا راهنمایی و کمک کنید در این زمینه تا مشکل من حل بشه با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در آگوست 30 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 30 سلام ircfc، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در آگوست 30 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 30 سلام. من تا حالا با این پلاگین کار نکردم واقعیتش. احتمال میدم از تداخل با آخرین نسخه هستش. همه پلاگینها و برنامه ها رو غیر فعال کنین و مجدد تست کنین. من دنبال نسخه جدیدش میگردم پیدا شد اینجا به اشتراک میذارم 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در آگوست 31 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 31 در ۱۴۰۲/۶/۸ در 21:38، Arash.Ranjbar گفته است: احتمال میدم از تداخل با آخرین نسخه هستش. همه پلاگینها و برنامه ها رو غیر فعال کنین و مجدد تست کنین. من دنبال نسخه جدیدش میگردم پیدا شد اینجا به اشتراک میذارم اخرین نسخه رو نصب کرده بودم و باهاش کار کرده بودم از وقتی قابلیت تایید فایل رو برای همه دسته ها فعال کردم اینطوری شده و فقط اپدیت تاپیک ها به دسته ای که اشاره کردم می افته :( برنامه یا افزونه جدیدی هم نصب نکردم همش قدیمی هستش ولی باز غیر فعال کردم ولی باز هم همونطوری شد :( من که پیدا نکردم اگه پیدا کنید خیلی عالی میشه :) با تشکر یاحق 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در سِپتامبر 8 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 8 در ۱۴۰۲/۶/۸ در 21:38، Arash.Ranjbar گفته است: ن دنبال نسخه جدیدش میگردم پیدا شد اینجا به اشتراک میذارم سلام اقا ارش چه خبر تونستید پیدا بکنید؟ یا می تونید روی این پلاگین کار کنید تا بروزش بکنید؟ با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 8 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 8 سلام. متاسفانه نتونستم نسخه جدیدی پیدا کنم. برای بروزرسانی هم اصلا فرصت ندارم. برای پلاگینهایی که قبلا نوشتم یبارم یکی خرید انجام نداده که حمایتی بکنه از این رو برای اینام اصلا حسشو ندارم 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Arash.Ranjbar ارسال شده در سِپتامبر 8 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 8 پیشنهادم اینکه تایید توسط مدیریت رو بردارین یا اونایی که میخواین فایل آپلود کنن ذو به یه گروه دیگه انتقال بدین و دسترسی هاشونو آزاد بزارین 1 IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 ircfc ارسال شده در سِپتامبر 10 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 10 در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 21:34، Arash.Ranjbar گفته است: برای پلاگینهایی که قبلا نوشتم یبارم یکی خرید انجام نداده که حمایتی بکنه از این رو برای اینام اصلا حسشو ندارم سلام اقا ارش الان همه رفتن سراغ اینیستاگرام و کمتر به سمت سایت سازها میان کمتر کسی هستش که داره سایت کار می کنه جز سایت های بزرگ دانلود و موزیک و پشتیبانی های بزرگ :) انشالله که حسشو پیدا بکنید و برخی افزونه هارو بروزرسانی بکنید با تشکر یاحق 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
راه حل  ircfc ارسال شده در سِپتامبر 13 نویسنده راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 سلام اقا ارش خدا قوت مشکل حل شد راه حل: در تنظیمات دسته ها فقط باید گزینه تایید فایل باشه و تایید نسخه جدید غیرفعال باشه! اینطوری هیچ مشکلی نداره و افزونه به درستی کار می کنه :) با تشکر یاحق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در سِپتامبر 13 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 این تاپیک بدلیل یافتن راه حل از سوی کاربر، قفل شده است. اگر سوال یا مشکلی در این خصوص دارید لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده