Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 4 2023 #4377 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 4 2023 باسلام ؛ من مراحل نصب رو انجام دادم و رسیدم به گزینه های رفتن به سایت و رفتن به مدیریت اما تو همین بخش بالا ( به جای اسم سایت ) نوشته شده خطا و وقتی ادرس رو سرچ میکنم این پیام میاد ؛ درحالی که نصب کردم و تموم شده ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید ————- عملیات نصب در حال حاضر در حال انجام است. متاسفیم که هم اکنون نمی توانیم در خدمت شما باشیم. لحظاتی دیگر مراجعه بفرمایید یا با کلیک بر روی دکمه زیر دوباره سعی بفرمایید. سعی دوباره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تیم مدیریت  Bot ارسال شده در دِسامبر 4 2023 #4378 تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 4 2023 سلام Pubg Pleyers، سوال یا مشکل شما دریافت شده است و چون هیچ یک از اعضای تیم پشتیبانی در حال حاضر آنلاین نیستند به تاپیک شما بعد از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد! توجه داشته باشید که پاسخ به موضوعات فنی ممکن است مدتی طول بکشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم. با تشکر | انجمن پشتیبانی فارسی IPS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 4 2023 نویسنده #4379 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 4 2023 این ارور ممکنه باعث این مشکل شده باشه ؟ You do not have the Phar PHP extension loaded. While this is not required, it is recommended. همون ابتدا که با رنگ سبز پلاگین هارو تایید میکنه این پیام رو در خط اخر نوشته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 4 2023 #4380 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 4 2023 سلام دوست عزیز اول از همه پیشنهاد میکنم نیازمندی های نصب رو بررسی کنین ببین همه موارد سبز هستن یا نه. اگر مشکلی نبود باید سایر موارد رو بررسی کرد. مثلا ssl یا نسخه php IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 5 2023 نویسنده #4381 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 10 ساعت قبل، Support گفته است: سلام دوست عزیز اول از همه پیشنهاد میکنم نیازمندی های نصب رو بررسی کنین ببین همه موارد سبز هستن یا نه. اگر مشکلی نبود باید سایر موارد رو بررسی کرد. مثلا ssl یا نسخه php بله همه سبز هستن ؛ البته همونجا پایین این ارور رو داده You do not have the Phar PHP extension loaded. While this is not required, it is recommended. درمورد ssl یا php که فرمودید چه کاری باید انجام داد؟ ممکنه لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 5 2023 نویسنده #4382 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 پی اچ پی که استفاده شده 8.2 هست و همچنین ssl هم فعاله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 5 2023 نویسنده #4383 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل | موسس سایت Support ارسال شده در دِسامبر 5 2023 #4384 مدیر کل | موسس سایت اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 یه پشتیبان هاستتون تیکت بزنین تا تابع Phar رو براتون فعال کنن IPSforum.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 5 2023 نویسنده #4385 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 بزرگوار با موسس سایت دانشجویار صحبت کردم میگن بنده هم این مشکلو دارم احتمالا مشکل در خود بسته باشه میشه لطفا برسی کنید؟ اخرین نسخه منتشر شده رو دانلود کردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
 Pubg Pleyers ارسال شده در دِسامبر 5 2023 نویسنده #4386 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2023 به هر روشی تست کردم همین اومد تمامی پلاگین ها سبز و نصب شده اس اس ال فعاله نسخه php روی 8.2 هست تابع phar فعال شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده