- پاسخها 28
- بازدید 8.6k
- ایجاد شد
- آخرین پاسخ
بهترین ارسال کنندگان در این موضوع
-
تازه وارد 16 ارسال
-
ArashDΞVᴾᴿᴼ 12 ارسال
روزهای محبوب
محبوبترین پستها
-
سلام. خوشحالم که انجمنم باعث جذب شما شده. من در خدمت هستم. شما بگین به چه مواردی نیاز دارین تا راهنمایی کنم. اینا کاملا بسته به نیاز و سلیقه شما متفاوته. حب اصولا همیشه آخرین
-
ببینید در خصوص کارکرد با انجمن مطمعن باشین به هیچ مشکلی نمیخورین و مطمعن باشین که این انجمن ساز اولین و آخرین انتخابتون خواهد بود. در خصوص اینکه من تو انجمن از چیا استفاده کردم باید بگم که قالب م
-
نه نیازی به پلاگین ندارین و خودش با تنظیماتی که در اختیارتون میذاره میتونین سئوشو پیکربندی کنین. البته برای سئو یه برنامه ای تو سایت مرجع بود که بخاطر قیمت بالاش من نسخه رایگانشو تا حالا ندیدم
پاسخهای ویژه
بازدیدهای اخیر 0
- هیچ کاربری در حال مشاهده این صفحه نیست.
با سلام. من به نویسندگی و شعر علاقه دارم و مدتهاست که به دنبال یه انجمن ساز خوب میگردم و بر حسب تصادف با این انجمن ساز آشنا شدم و تعجب میکنم که چرا هیچوقت با تمام سرچ هایی که کردم نتونسته بودم با این انجمن ساز آشنا بشم. انجمن شما فوق العاده زیبا و در عین حال کاراست و اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید که از چه قالبی و از چه پلاگین هایی باید استفاده کنم که انجمنی مشابه شما داشته باشم و لطفا بهم بگید که چه نسخهای از این انجمن ساز بهترین و بیاشکالترین نسخه هستش.
با تشکر فراوان ازجناب ادمین و سایر اساتید محترم این انجمن